Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last chaos PL Multi-client

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jeszcze możliwość włączenia kilku kont na raz ?

Dla zwykłych, szarych graczy raczej nie ma - ten trik znają zapewne stare konie last chaos, bądź Ci, co się orientują w tych pliczkach, lub potrafią sami zrobić coś, aby ominąć system blokujący odpalenie dwóch kont.

graphic.png

Opublikowano

Informatyky nie da sie odpalic 2 na jednym kompie jesli jakas pipka twierdzi ze sie da plprosze zrobic filmik ;)

Kup sobie lapka lub kompa starego za grosze isobie postaw kolo tego co grasz :)

Wystarczy zrobić wirtualną maszynę. Po co kupować nowego kompa lol ...

Opublikowano

Własnie nie jestem pewien ale teraz instaluje tego virutalboxa. Myślałem że ktoś potwierdzi to że można tak ale jeżeli nie to sam to sprawdzę ;)

Opublikowano

Własnie nie jestem pewien ale teraz instaluje tego virutalboxa. Myślałem że ktoś potwierdzi to że można tak ale jeżeli nie to sam to sprawdzę ;)

VMWare instaluj. VirtualBox "chwali się", że jest wirtualną maszyną, przez co kilka linijek w programie i już sprawdzone, czy działa na VirtualBoxie, czy zwykłym systemie.

Jak ktoś się uprze, to może zmodyfikować source VirtualBoxa i skompilować go samemu, aby nie był tak łatwo wykrywalny, ale komu by się chciało.

Opublikowano

wystarczy zmienić nazwę karty graficznej i kilka innych elementów rejestru, w ten sposób można odpalić lc na wirtualnym systemie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...