Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od kary T-T

Emil0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko.

Czy jak napiszę odłowanie od perma, to otrzymam pozytywne rozpatrzenie ?

Pisał ktoś już w takiej sprawie ? Chciałbym poznać wasze opinie.

Opublikowano

Raczej nie ma szansy, musiałbyś wymyślić dobrego i wiarygodnego kita, a w przypadku no delay jest to niezwykle trudne. Ja kiedyś pisałem, ale po miesiącu i mi nie uznali, bo się przedawniło.

Opublikowano

Tak samo dostałem bana na NosTale UK za nic. Kontaktowałem się z supportem i dowiedziałem się, że za hacki. (really?) Ale co tam. Stworzyłem inne konto na którym grałem i kontaktowałem się dalej z nimi w tej sprawie, nic nie zdziałałem ale co po jakimś czasie zobaczyłem ? Że za jakiś czas dostałem również bana na to konto i teraz pytam za co ?

Opublikowano

Dlaczego niby chciał, wiesz coś na ten temat xDD ? Jestem ciekaw.

Co do tematu, już dostałem wiadomość od supporta.

Dla wszystkich co są ciekaw, support zdjął mi kare i powiedział, że jest to pierwszy wybryk tego typu, blablabla.... Wiec otrzymuje kare jedynie na miesiąc ;)

Opublikowano

@Artrix

No wiem, pisałem do nich, że to może przez buga jakiegoś którego używałem(chciałem się podlizać może by zmniejszyli kare chociaż) ale odpisali mi, że to nie bug tylko cheat.... Tylko w tym był problem, że nie używałem więc ciągnąłem temat trochę dalej i napisali mi, że mam już nie pisać bo nic z tego nie wyniknie tylko nadużywam opcji kontaktu z supportem i tak zakończyła się nasza współpraca.... Nawet się nie dowiedziałem za co dostałem.

Tak samo napisali czemu nie korzystam przy komunikacji z konta na którym dostałem bana.. Tylko, że nie mogłem się zalogować nawet na stronę z tego konta więc jak miałem napisać..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...