Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od zera do Refflinka - POMOCY...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem, że istniało mnóstwo poradników co do bota league of legends, ale żaden mi nie działał. Czy móglby ktoś zrobić jakiś poradnik na yt, ew. wytłumaczyć od zera oraz co najwazniejsze: nie pisac np. sciagnij to i tamto znajdziesz w google. Jak już podajecie program, to podajcie i działającego linka. Może być nawet inny program niz BoL, aby tylko nabijal refy. Jak instalowałem QBota to bot nakierowywal mysza na przycisk "Play" a nie go wciskal. Dodatkowo champion nie poruszał się, ani nie bił. Był tylko żółty okrąg wokół niego i to wszystko. Byłem tym bardzi zawiedziony. Za pomoc mogę nagrodzić likiem. Huh.. ale się rozpisałem. To już na tyle, liczę na jak NAJSZYBSZĄ pomoc.

___________

Opublikowano

Poświęć swoje 10 sek i zobacz na tym forum w tym dziale a znajdziesz.

Co za dziecko.. nie po to założyłem temat, żebyście pisali co o nim sądzicie. Za taką odp powinien być wg. mnie warn.

Opublikowano

Podałeś linka. A mógłbyś dokladnie opisać krok po kroku co zrobić? Sorka ale jestem mega zielony. Btw. Sprawdziłeś to ? Działa?

Opublikowano

Chcę się nauczyć, ale tego wgl nie pojmuje...

Nie chcialo mi sie czytac tematu wiec nie wiem czy o to ci chodzi (Ja leniwiec <_< ) finn.lu strona z botem do reffow, Pobierasz druga pozycje od gory i ustawiasz config, ja mam tak:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
  <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
  </startup>
  <appSettings>
    <!-- Location of our lol.launcher.exe -->
    <add key="LoLRootDirectory" value="C:\Riot Games\League of Legends\"/>
    <!-- Supported regions: BR, EUN, EUW, KR, LAS, NA, OCE, RU, TR -->
    <add key="Region" value="EUN"/>
    <!-- Number of bots to run. 6, 8 or 10 are supported only-->
    <add key="NumBots" value="10"/>
    <!-- Maximum level of the bots (2 min, 30 max) -->
    <add key="MaxLevel" value="10"/>
    <!-- NoRendering diables all graphics from being rendered, improves performance -->
    <add key="NoRendering" value="false"/>
    <!-- Seconds between each start of League, may improve performance on higher numbers -->
    <add key="WaitTime" value="5"/>
  </appSettings>
</configuration>
Opublikowano

Nie chcialo mi sie czytac tematu wiec nie wiem czy o to ci chodzi (Ja leniwiec <_< ) finn.lu strona z botem do reffow, Pobierasz druga pozycje od gory i ustawiasz config, ja mam tak:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
  <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
  </startup>
  <appSettings>
    <!-- Location of our lol.launcher.exe -->
    <add key="LoLRootDirectory" value="C:\Riot Games\League of Legends\"/>
    <!-- Supported regions: BR, EUN, EUW, KR, LAS, NA, OCE, RU, TR -->
    <add key="Region" value="EUN"/>
    <!-- Number of bots to run. 6, 8 or 10 are supported only-->
    <add key="NumBots" value="10"/>
    <!-- Maximum level of the bots (2 min, 30 max) -->
    <add key="MaxLevel" value="10"/>
    <!-- NoRendering diables all graphics from being rendered, improves performance -->
    <add key="NoRendering" value="false"/>
    <!-- Seconds between each start of League, may improve performance on higher numbers -->
    <add key="WaitTime" value="5"/>
  </appSettings>
</configuration>

Chodzi Ci o refboo.st? Pobralem to skonfigurowalem otworzylem i wapie zeby to dzialalo teraz. SS confingu: http://iv.pl/images/60953603913044379321.png SS konsoli po otwarciu: http://iv.pl/images/92126522265992935595.png

//WYSKAKUJE ERROR APPERARANCE VALUE WRONG proszę o odp jak to naprawić oraz czy dostaje bot expa za te niestandardówki?.... //Nagradzam tych którzy pomogli lajkiem, naj.

Opublikowano

Chodzi Ci o refboo.st? Pobralem to skonfigurowalem otworzylem i wapie zeby to dzialalo teraz. SS confingu: http://iv.pl/images/60953603913044379321.png SS konsoli po otwarciu: http://iv.pl/images/92126522265992935595.png

//WYSKAKUJE ERROR APPERARANCE VALUE WRONG proszę o odp jak to naprawić oraz czy dostaje bot expa za te niestandardówki?.... //Nagradzam tych którzy pomogli lajkiem, naj.

Tak o to chodzi, masz dobra lokacje? Otwieraj przez admina. Masz net framework 4?

Opublikowano

Tak o to chodzi, masz dobra lokacje? Otwieraj przez admina. Masz net framework 4?

Zawsze otwieram przez admina. Jak sprawdzic wersje frameworka? Lokacja jest wpisana jako: D:/leagueoflegends/ i taka jest więc chyba dobrze.

//Sprawdzilem jakos wersje frameworka i jest napisane, ze mam wersje 4.5.1

Opublikowano

Zawsze otwieram przez admina. Jak sprawdzic wersje frameworka? Lokacja jest wpisana jako: D:/leagueoflegends/ i taka jest więc chyba dobrze.

//Sprawdzilem jakos wersje frameworka i jest napisane, ze mam wersje 4.5.1

Mi tez cos lami teraz i po kilku sesjach pada :/

Opublikowano

Jak masz jakieś pytanie w związku z tym botem to zapraszam na priva. W tematy rzadko zaglądam chyba, że jest jakiś temat z dość dużą dyskusją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...