Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z XVM

creatordelrey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może ja coś miałem, źle zrobione. przed chwilą na wyścigach miałem statystyki, wszedłem na normalną bitwe i nie ma.

Bo mają coś posrane, ja też co drugą bitwe mam staty.

Opublikowano

Tak, błędy od nich. Mi też dzisiaj ten XVM działa w kratkę, a wczoraj to tragedia była. Działał 5 minut nie działał 2h itd.

sasawf.png

Opublikowano

Ja jak miałem takie coś niedawno poprostu wszedłem na stronę XVM i na moim koncie pisało, żebym zupdatował, kliknąłem i po krótkim czasie wszystko zaczęło działać.

Opublikowano

Ja jak miałem takie coś niedawno poprostu wszedłem na stronę XVM i na moim koncie pisało, żebym zupdatował, kliknąłem i po krótkim czasie wszystko zaczęło działać.

Tak, bo raz na 14 dni trzeba znów włączać, bo się wyłącza chyba, że zapłacisz im to ciągle będzie się odświeżał + nie będzie z tym zabawy (włączenie, wyłączanie).

Opublikowano

Tak, bo raz na 14 dni trzeba znów włączać, bo się wyłącza chyba, że zapłacisz im to ciągle będzie się odświeżał + nie będzie z tym zabawy (włączenie, wyłączanie).

W takim razie gratuluje tym, którzy to kupili, odświeżanie strony raz na 14 dni nie boli..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...