Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spawner - jak dać zbroję?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie od kilku tygodni posiadam własny serwer Minecraft 1.7.2 z silnikiem bukkit i mam pewien problem,otóz posiadam plugin spawner ale nie moge zrobić niczego co by pozwalało na uzbrojenie moba. Chciała bym by zombie rodziły się juz uzbrojone czy mozecie polećic mi co mam wgrać by działało? bede wdzięczna

Opublikowano

Widziałam coś takiego na innym serwerze nazywaja się ezombie i spawnuja się już w diamentowym uzbrojeniu i diaxowym mieczem ale niestety nie wiem jak to zrobił. Gość ma nawet takie cos że jak zabijesz moba to on zostawia bloki zlota ale jak to zrobił nie mam pojęcia. Nic nie moge znaleść

Opublikowano

zgadza sie to jest najprostsza obcja tylko,że jest jedno ale mozna mieć albo pluginy albo McEdit czyli będe miała swoje spawnery ale znowu nie będe miała warpów itd.  A najlepsze jest to że jest serwer gdzie sa i pluginy i właśnie takie spawnery.Moby są już uzbrojone ale jak to zrobił to tego powiedziec juz mi nie chce heh no nic trudno za mała wiedze mam by dojść do tego jak to zrobił.

Opublikowano

zgadza sie to jest najprostsza obcja tylko,że jest jedno ale mozna mieć albo pluginy albo McEdit czyli będe miała swoje spawnery ale znowu nie będe miała warpów itd. A najlepsze jest to że jest serwer gdzie sa i pluginy i właśnie takie spawnery.Moby są już uzbrojone ale jak to zrobił to tego powiedziec juz mi nie chce heh no nic trudno za mała wiedze mam by dojść do tego jak to zrobił.

Można zrobić tak, że utworzysz ten spawner w MCEdit, potem wyeksportujesz go jako schemat.

Potem wklejasz do WorldEdita przez FTP jeżeli masz serwer na hostingu. Ładujesz schemat i wklejasz go na mapę serwera. Jeżeli potrzebujesz pomocy to pisz na PW.

Opublikowano

nie wiem dlaczego ale nie moge do ciebie napisac na pw, a faktycznie potrzebuje twojej pomocy :D

Dostałem Twoją wiadomość. Jeżeli nie chcesz na PW to może Skype?
Opublikowano

Mam pytanko http://www.summon-helper.net/ czy ja mam to wgrac do pluginu czy jak? heh jak tego uzywac?

czy ja mam to wgrać do pluginu czy jak? jak tego uzyc na serwie? :)

Jest to generator na sronie www, a komendy masz do comandbloka, nie muszisz nic instalowac tylko robisz sobie moba wedle uznania, dopiero jak go zrobisz wklejasz wygenerowana komende do bloku polecen jakis prosty mechanizm czasowy albo jakis prostszy na nic i gotowe bez pluginow bez obciazania gry

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...