Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka + podkładka do CS:GO

3xADHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż w końcu zaplanowałem zainwestować w porządną myszkę i podkładkę :P

Mam takie pytanie: Jaka myszka według was jest najlepsza do cs:go? Osobiście rozglądam się tylko pomiędzy SteelSeries a Razer (Cena na prawdę nie gra roli. Mogę wydać ile chcę.) Oraz jaką podkładkę polecacie? (Musi być jak największa bo jestem low-sensowcem)

I takie pytanie z innej beczki: Wie ktoś może na jakiej myszce gra kennyS lub PashaBiceps?

A bym zapomniał: Jaką klawiaturę kupić? Osobiście wydaje mi się że tylko razer wchodzi w grę (te ich klawiatury to na prawdę petardy, cena też mnie nie obchodzi)

Opublikowano

Mysz

A4Tech Bloody Multi-Core V8(musi pisac multi core inaczej nie ma programowalnych trybow)

-Wygodna 

-Cena 

-Programowalnosc rożnych trybów np pestkowanie z ak

Klawiatura:

LOGITECH G510s Gaming

LOGITECH G710+

Opublikowano

Mysz

A4Tech Bloody Multi-Core V8(musi pisac multi core inaczej nie ma programowalnych trybow)

-Wygodna 

-Cena 

-Programowalnosc rożnych trybów np pestkowanie z ak

Klawiatura:

LOGITECH G510s Gaming

LOGITECH G710+

eldox prosze Cie nie wypowiadaj się w dziale csa więcej

szukaj myszek optycznych z sensorem avago 3090 ( najlepiej ). kana v2, tt saphira, steelseries rival, zowie fk, zowie fk2, zowie fk cl evo - najlepsze myszki do cs go. Podkładkę sobie sam wybierz, razer goiathus lub bardziej econo logitech x7 200/500mp

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Ja używam teraz do cs:go myszki bloody tech v7 i podkładki Razer Goliathus Extended XL Control

Może nie jest to najtańszy zestaw , ale całkiem dobry do grania. :D

25995571405299585854.png

Opublikowano

eldox prosze Cie nie wypowiadaj się w dziale csa więcej

szukaj myszek optycznych z sensorem avago 3090 ( najlepiej ). kana v2, tt saphira, steelseries rival, zowie fk, zowie fk2, zowie fk cl evo - najlepsze myszki do cs go. Podkładkę sobie sam wybierz, razer goiathus lub bardziej econo logitech x7 200/500mp

A czy ty jestes moim panem ?

Używam tego wiec polecam 

Opublikowano

A czy ty jestes moim panem ?

Używam tego wiec polecam 

To jest normalne, że chwiali się to co się kupiło, ale skoro on chce kupić jakąś bardzo dobrą mysz to po co mu proponować coś tańszego i nie oszukujmy się gorszego.

Pasha ma kinzu, i to jest z*******a myszka, sporo zawodowych graczy ją ma.

Opublikowano

Roccat Savu bardzo dobra myszka, lekka, zakres dpi 400-1000, 100-1000hz, szybka reakcja, dobre wykonanie i ładny wygląd 
A podkładka to obojętne ja osobiście posiadam Roccat Taito trzyma się podłoża jak głupia nie przesuwa się i jest dosyć duża

1356885104-U84203.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...