Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T1 Heavy

weliton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam do was pytanko. Zacząłem robić drzewko Amerykańskie ze względu na T29, które idealnie pasuje do mojego stylu gry. Wychylanie tylko wieży i strzelanie bardzo mi się uśmiecha. Właśnie sprzedałem M3lee i kupiłem T1 heavy. Moje pytanie jest takie, co sądzicie o tym czołgu. Warto go sobie zostawić, czy lepiej sprzedać jak uzbieram do czołgu 6 tieru? daje radę na 5 tierach, czy lepiej sprzedać? mam też KV1 ale wiadomo, fajnie jest mieć kilka czołgów z 5 tieru.

Opublikowano

Sprzedawaj. Nie jest to zły czołg, ale op także. Z tej linii zostaw 7, 8 i 10 tier. M103 jest moim zdaniem przeciętnym czołgiem przez jego liczne WS i nie ma nic wybitnego.

Opublikowano

Sprzedawaj. Nie jest to zły czołg, ale op także. Z tej linii zostaw 7, 8 i 10 tier. M103 jest moim zdaniem przeciętnym czołgiem przez jego liczne WS i nie ma nic wybitnego.

M103 jest wybitnym czołgiem. Jest mobilny, dobrze opancerzony i ma świetne działo, co wystarczy do siania zamętu wśród przeciwnika.

Bawi mnie Juri to, że wystawiasz opinię na temat czołgu którego nigdy w rękach nie miałeś.

T29? A po co? Ni to na CW, ni do zarobku, ni ESL, ni twierdze. To na co ci?

T32? O ile nie gra ESL albo twierdzy na T8 (czego na 99% nie robi) to nie ma sensu zostawiać.

T1 HT osobiście nigdy nie grałem, ale jest to czołg podobny do M6, który sobie ubóstwiłem. Powiem tak: jeżeli czujesz, że dobrze ci się nim gra i dobrze ci się nim zarabia to zostaw. Jak nie to sprzedaj.

Opublikowano

Mam w garażu T1HT i grywam nim gdyż zamierzam z niego załogę do T32 przenieść, jak T32 kupię. T29 zostawiłem sobie gdyż uwielbiałem nim grać, ale przyznam szczerze, że stoi teraz biedak i rzadko kiedy go wyciągam do bitwy :( Po prostu za mało czasu na grę i za dużo drzewek na raz robię :( Ale do rzeczy. Miałem T1 naprawdę dużo fajnych bitew. Mam do niego sentyment i z żalem go sprzedam. Ale jednak sprzedam... Jeśli Ty oprócz KW-1 nie masz innej zarabiaczki, zostaw go sobie. Można nim zarobić jak się go ogarnie :)

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Mam w garażu T1HT i grywam nim gdyż zamierzam z niego załogę do T32 przenieść, jak T32 kupię. T29 zostawiłem sobie gdyż uwielbiałem nim grać, ale przyznam szczerze, że stoi teraz biedak i rzadko kiedy go wyciągam do bitwy :( Po prostu za mało czasu na grę i za dużo drzewek na raz robię :( Ale do rzeczy. Miałem T1 naprawdę dużo fajnych bitew. Mam do niego sentyment i z żalem go sprzedam. Ale jednak sprzedam... Jeśli Ty oprócz KW-1 nie masz innej zarabiaczki, zostaw go sobie. Można nim zarobić jak się go ogarnie :)

Pozdrówki

Seba

Dziękuję wszystkim wam za pomoc. Trochę nim pograłem i chyba jednak faktycznie zostawię go. Świetnie się nim gra, a i tez dobra zarabiaczka :)

Opublikowano

M103 jest wybitnym czołgiem. Jest mobilny, dobrze opancerzony i ma świetne działo, co wystarczy do siania zamętu wśród przeciwnika.

Bawi mnie Juri to, że wystawiasz opinię na temat czołgu którego nigdy w rękach nie miałeś.

T29? A po co? Ni to na CW, ni do zarobku, ni ESL, ni twierdze. To na co ci?

T32? O ile nie gra ESL albo twierdzy na T8 (czego na 99% nie robi) to nie ma sensu zostawiać.

T1 HT osobiście nigdy nie grałem, ale jest to czołg podobny do M6, który sobie ubóstwiłem. Powiem tak: jeżeli czujesz, że dobrze ci się nim gra i dobrze ci się nim zarabia to zostaw. Jak nie to sprzedaj.

E-75 lepsze od m103.

T29 to najlepszy 7t.

T32 może się przydać na drużynówki, twierdze, esl i cw.

Opublikowano

E-75 lepsze od m103.

T29 to najlepszy 7t.

T32 może się przydać na drużynówki, twierdze, esl i cw.

Nie mam żadnego czołgu z tych dwóch - będę porównywał. - typowy Juri.

Grałem 2HTkami na tym tierze - będę mówił, że T29 jest najlepszy, mimo iż go nawet nie mam. Kolejny typowy Juri.

T32 - wspominałem na ten temat... typowy Juri mający w d***e to co czyta.

Opublikowano

Nie zgodzę się że t29 nie zarobisz  ja grając nim  4fun zarabiałem średnio po 20k na czysto zależy tylko jakie robisz wyniki na tym czołgu i musisz uważać na altylerie.

Opublikowano

Teraz najlepszym 7t jak Bulldog. ;)

To jest LT, a to HT. 2 różne style gry, ciężko porównać. To ma pancerz + op wieżę, a to mobilność + świetne działo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...