Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win 7, Win 8 , Win 9

NiemaSkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Aktualnie posiadam win 7. Wiadomo że 30 września ma wyjść Win 9 ale za darmo tylko dla właścicieli win 8 więc jest pytanie czy pobierać win 8 i mieć win 9 czy zostać przy win 7??? Pomocy

Opublikowano

rób co chcesz, opcjonalnie w9 ma być nawet bezpłatną aktualizacją dla niektórych wersji windows 7 ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

rób co chcesz, opcjonalnie w9 ma być nawet bezpłatną aktualizacją dla niektórych wersji windows 7 ;)

, ale dobrze wiemy, że na 7 wszystkie gry działają, a na 8 nie. To minus 8. A kto wie, znów co będzie z tą 9...

Poza tym RobeM napisał, że dla niektórych wersji w7 też ma być 9, więc ja bym poczekał, ponieważ jeżeli teraz nie działają wszystkie gry na w8 to kto wie co będzie z w9.

Ogólnie mam większe zaufanie do w7.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano
, ale dobrze wiemy, że na 7 wszystkie gry działają, a na 8 nie. To minus 8. A kto wie, znów co będzie z tą 9...

Kolejny mitoman. Podaj mi jakikolwiek tytuł, który nie działa na W8. Przez cały okres używania W8(obecnie 8.1.1) nigdy nie miałem problemów z włączeniem gry/programu.

Opublikowano

Kolejny mitoman. Podaj mi jakikolwiek tytuł, który nie działa na W8. Przez cały okres używania W8(obecnie 8.1.1) nigdy nie miałem problemów z włączeniem gry/programu.

Jedyny program, z jakim miałem błąd na win 8.1 to Action! w trybie nagrywania pulpitu, gry nagrywał bez problemu, lecz pulpitu czy wyznaczonego obszaru nie chce nagrywać, dźwięk jest, obrazu nie ma, tylko jasny zielony kolor tła ;)

Co do tematu, wybieraj system który wolisz, każdy jest jednakowo dobry jeżeli ktoś potrafi go używać. 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

to że nie nagrywa ci pulpitu to już twoja wina konfiguracji grafiki albo samych ustawień programu bo program działa jak należy pod w8 czy w8.1

co do działania programów to już specyficzne dla każdego sprzętu zainstalowane sterownik i ich późniejsza współpraca, zresztą większość nawet nie interesuje się wymaganiami programu co do własciwego działania i od razu stwierdza że program nie działa pod danym systemem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wiadomo że 30 września ma wyjść Win 9

Nic takiego nie wiadomo, przynajmniej mi. Win 9 ma wyjść za rok, a teraz ma się ukazać jakaś wersja demonstracyjna, i to nawet nie oficjalne info.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...