Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESP, AIM, Detektor Namierzania.

MrPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, na tym forum krąży wielka fama że do smite niema haxów. Aż w gardle ściska, tu opiszę co i jak ;)

Pierwszym krokiem będzie odwiedzenie stronki -

http://www.unrealbot.com/

Kolejnym zaś krokiem jest założeniem darmowego konta na forum. Będzie ono potrzebne do logowania w haxie.

Później pobieramy launcher wspomagacza z oficjalnej strony (dla ułatwienia - LINK)

x

Gdy pobierzemy uruchamiany (w przypadku vista oraz lepszych jako Administrator.) - Uwaga! Launcher zmieni nazwę na randomowe znaki = zapobiega wykryciu po przez nazwę procesu.

Następnie logujemy się w cheacie za pomocą danych z forum - Unrealbot.

Ustawiamy jak na obrazku - 63864141201062080066.jpg

Następnie logujemy się w smite - klikamy stream cheat.

Po kilku sekundach launcher się zamknie a pod klawiszem "Home", będzie dostępne Menu.

Wymagane zainstalowane rzeczy:
.NET Framework
2012 Redistributables
2010 Redistributables
2008 Redistributables
2005 Redistributables

Oraz wyłączone DEP

##############   EDYCJA   ###########

http://snag.gy/clZvf.jpg
http://snag.gy/CupqF.jpg
Opublikowano

Lepiej tego nie pobierajcie każdy, jeżeli to jest nawet prawdziwy cheat to po wejściu na server dostaniesz bana.

Po 1s pobierania wykryło mi wirusa bb

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Grałeś Ty kiedyś na cheatach? Każdy Cheat ma ViruS, by dostać się do pamięci gry oraz ją modyfikować. Raportuje Twój post jako spam - Gram na tym od 3msc i nie mam bana, zaraz edytuje post dodam SS'y z gry.

Opublikowano

Lepiej tego nie pobierajcie każdy, jeżeli to jest nawet prawdziwy cheat to po wejściu na server dostaniesz bana.

Po 1s pobierania wykryło mi wirusa bb

Ale ty pierdzielisz, czasem twoje gadanie w tym dziale tak mnie nakręca ze szkoda słów.

Cheat oczywiście działa i jest stale aktualizowany, tylko nie mam pojecia kiedy wyszła darmowa wersja, bo pamietam ze byl on płatny. :v

Opublikowano

Hmmm czyli jednak się wydało że cheaty do Smite'a są ! 

Czytałem nie dawno czyjś temat o tym jak koleś uciekał do bazy i drugi do niego szybko podbiegł , zabił , i po chwili był przy swojej bazie - tu jak widać jest speed hack . Co moze to umożliwić 

Jest opcja rzucania skilli zza pleców? hm? bo mi się wczoraj takie coś przytrafiło

Opublikowano

Speedhacka to nie posiada niestety - Wygooglu UCE (Undetectable Cheat Engine), bądź ściągnij zwykłe - zmień nazwę ikonki + programem jakimś zmień napis na górze programu. (tadam takim sposobem cheatengine działa w smite ;P)

Opublikowano

Wytłumacz mi 2 funkcje , Aim Speed i Speed Angel czy Aim Angel jakoś tak 

Opublikowano

Aim speed - Jeśli ustawisz auto aim (bez konieczności naduszania), to tym suwakiem kontrolujesz przeskoki od gracza A do gracz B.

Aim angle - To jest coś w tylu mocy(?), po prostu byś się nie kręcił jak baletnica jak ktoś będzie w okół Ciebie biegał - Nie trzeba tego w ogóle zmieniać. Opis Twórcy - "This option is used more for legit looking play. You will only aim at the enemies within your aim angle so that you are not spinning around to kill someone who was behind you."

Opublikowano

Dokładnie to co up

The administrators want you to view a thread before you continue to browse the forum.

You can view the thread here

nie da sie przejść dalej

Opublikowano

jak?

Tak jak pisał autor tematu? Wystarczy znać podstawy angielskiego to sobie poradzisz ...

Opublikowano

Tak jak pisał autor tematu? Wystarczy znać podstawy angielskiego to sobie poradzisz ...

robie tak i mi crashuje 

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Poradnik nieaktualny, program został usunięty. 

Zamykam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...