Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z takim gościem można zrobić

Chrupek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak w temacie.. ChrupnijMnie to moja postać jbc... Pierwszy raz grałem Jinx.. ; d

Mnm8GWu.png

vGTLFLy.png

88MAOkF.png

Odechciewa się grać na eune, a nawet nie doszedłem do rankedów ; c..  Dodam, że takie dyskusje tylko z Polakami.. reszta zachowuje się w miarę normalnie ( są wyjątki oczywiście.. )

Odkrywca
Opublikowano

no cóż zdarzają się i tacy.. wgl po co dyskutować z kimś po meczu. Lobby końcowe ma Ci pokazać Twoje statystyki, patrzysz co jest źle i starasz się poprawić to w następnym meczu. Olać takich botków:)

Opublikowano

100 farmy w 40minucie ?!

Niech zgadnę Brąz 4 czy jednak 5?... :)

A co do tego to riot ma w d***e jakie zgłoszenia, bo miałem już lepsze zgłoszenia(w tym 2x video) i olali to

Opublikowano

100 farmy w 40minucie ?!

Niech zgadnę Brąz 4 czy jednak 5?... :)

A co do tego to riot ma w d***e jakie zgłoszenia, bo miałem już lepsze zgłoszenia(w tym 2x video) i olali to

mam 23 lvl, pierwszy raz grałem jinx, a na linii miałem teemo który lepiej lasthitował ode mnie ; p

poza tym od 20 minuty trzeba było latać z linii na linię bo ludzie się darli że potrzebują pomocy -.-

Opublikowano

i po co te spiny o przegrana na normalu?

Mnie nie pytaj.. Ja się nie spinam przy normalach, bo nie ma o co.. Widać ten gość o tym nie wiedział

Opublikowano

nic nie zrobisz, jak wyślesz raport to nic mu nie zrobią bo nie mają logów z okna po grze tylko z samej gry.

a w supporcie siedzą tylko andrzeje z polski typowe Polaki co tylko formułkę Ci wyślą

Opublikowano

nic nie zrobisz, jak wyślesz raport to nic mu nie zrobią bo nie mają logów z okna po grze tylko z samej gry.

a w supporcie siedzą tylko andrzeje z polski typowe Polaki co tylko formułkę Ci wyślą

Dlaczego "Typowe Polaki". Zawsze gdy mam problem odpowiedź,pomogą. To, że dostałeś bana za coś to nie znaczy, że Polski Support Riotu to typowe polaczki. 

@topic.

Gdy widzisz takich ludzi miej ich gdzieś, trolluj ich, nie wyzywaj, pisz "Dobrze kotku <3" - Zawsze skutkuje. Pisz, że napiszesz do RIOTu i nie dostanie nagród na koniec sezonu i zablokują mu czat - czasem działa. 

Opublikowano

Dlaczego "Typowe Polaki". Zawsze gdy mam problem odpowiedź,pomogą. To, że dostałeś bana za coś to nie znaczy, że Polski Support Riotu to typowe polaczki. 

@topic.

Gdy widzisz takich ludzi miej ich gdzieś, trolluj ich, nie wyzywaj, pisz "Dobrze kotku <3" - Zawsze skutkuje. Pisz, że napiszesz do RIOTu i nie dostanie nagród na koniec sezonu i zablokują mu czat - czasem działa. 

nie próbuj zabłysnąć bo akurat ja nigdy nie dostałem za nic bana w tej grze więc źle trafiłeś

bo grożą mi banem jak pisze im że są leniwymi chujami a jak podajesz im na talerzu boosted konto to nic nie zrobią, typowe

Opublikowano

nie próbuj zabłysnąć bo akurat ja nigdy nie dostałem za nic bana w tej grze więc źle trafiłeś

bo grożą mi banem jak pisze im że są leniwymi chujami a jak podajesz im na talerzu boosted konto to nic nie zrobią, typowe

No z tym trochę się zgodzę. Zawsze podeślą coś typu "Zajmiemy się tym ale więcej informacji nie możemy podać."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...