Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Przeglądarka -

OnlyShot

Pytanie

Opublikowano

Witam :)

Od niedawna mam pewien problem z przeglądarką.

Gdy odpalam przeglądarkę i próbuje wejsc na jakąkolwiek stronę wyskakuje - Nie można wyświetlić tej strony.

Próbowałem juz na kazdej przeglądarce, antywirus i firewall nie blokują polaczenia. Polaczenie mam, bo gry online typu cs czy metn normalnie smigaja. Sam juz nie wiem co robic, kopii zapasowej nie posiadam.

Ktos kiedys mi powiedzial ze czasami ddos może sprawić ze przegladarka przestane działać. Czy to dobry trop?

Ma ktos jakies pomysły?

Pilnie potrzebuje naprawy tego błędu, gdyby ktos byl zanteresowany mogę wejsc porozmawiać o tym na ts3 czy Skype oraz udostępnić ekran przez team viewer.

Pozdrawiam.

x

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyczyść pliki tymczasowe, historię, ciasteczka, wyłącz wszystkie addony. Wyrzuć niepotrzebne programy działające w tle. Jeśli nie jesteś czegoś pewny to daj zrzut ekranu z tych programów i Ci wybiorę to. 

"Tu, gdzie często wiele chcesz, a mało możesz."

22976677062317285689.jpg

Opublikowano

Widocznie musisz zmienić ip. Bo strona dla nie polaków. Lub poprostu ściągnij przeglądarke np. niemiecką (mi tak jedna strona zadziałała jak odpaliłem ją w niemieckiej przeglądarce)

Może nie masz jakiś skryptów javy albo php/html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...