Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Grafika na serwer Easy/Medium Dedyk !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jako, iż tworzę serwer easy/medium potrzebuję jakiegoś dosyć dobrego Grafika do Teamu, który zrobił by kilka prac typu Tła do klienta/FanPage/Prezentację serwera.

Poszukiwany do drużyny serwera jest grafik, który umie dosyć ładne pracę.

Co oferujemy ?

- Dobrą maszynę.

- Dobry serwer dopracowywany przez miesiące (teraz już idzie 2 miesiąc od zaczęcia prac)

- Dobry kontakt z nami niemal, że 24/7

- Umiejętności i doświadczenie podczas wykonywania naszych obowiązków.

- Chcesz zobaczyć serwer damy ci dostęp + ssy z serwera.

Czego oczekujemy ?

- Umiejętności graficznych jakiś.

- Dobrego kontaktu (gg/SKYPE4932814120014961220709.png/TS3/Telefon)

- Przynajmniej dziennie 1-2h poświęconego czasu dla serwera (myślę, że nie jest to dużo, nawet dla zabieganego człowieka)

- Uczciwości i sumienności wykonywania prac.

Kontakt ?

Proszę pisać PW.

Oczekujemy na was. Mamy nadzieję, że współpraca będzie owocna   ;)

Pozdrawiam Chavier.

Opublikowano

Nie wiem czy oszust ale..

Mieliśmy rozpocząć współpracę jako team on technik ja + parę innych osób jako zgrany team. Wszystko ładnie pięknie godziny przegadane/przepisane na ts/gg ustalanie wszystkiego lecz po 2 dniach zaczął znikać z ts'a nic nie mówiąc aż w końcu po 2 dniach ciszy kompletnej gdy nawet bał się wejść na ts'a i to powiedzieć stwierdził że się rozmyśla będzie pracował sam bo nie chce żeby ktoś mu się "wpierniczał".

Wnioski wyciągnijcie sami. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Mieliśmy rozpocząć współpracę jako team on technik ja + parę innych osób jako zgrany team. Wszystko ładnie pięknie godziny przegadane/przepisane na ts/gg ustalanie wszystkiego lecz po 2 dniach zaczął znikać z ts'a nic nie mówiąc aż w końcu po 2 dniach ciszy kompletnej gdy nawet bał się wejść na ts'a i to powiedzieć stwierdził że się rozmyśla będzie pracował sam bo nie chce żeby ktoś mu się "wpierniczał".

popieram

Opublikowano

Astex, asfen, avinox.. setki nicków, ale wszyscy za każdym razem będą wiedzieli czego się tykasz, odradzam jakiejkolwiek współpracy z tym człowiekiem.

Opublikowano

Ostatnio sam mnie prosił bym z nim robił projekt, pogadał, pogadał - i tyle, już się nie odezwał.

Poza tym wątpie, że pieniądze zobaczycie - znajomy mu forum robił to się doprosić nie mógł, a potem serwer padł.

Ofc, nie polecam z wiadomych przyczyn.

Opublikowano

Serdecznie i z całego serca nie polecam.

Od 13 sierpnia czekam na zapłatę za wykonane według wytycznych forum, zrobione zostało wszystko jak chciał "klient" a od 28 sierpnia koleś udaje że nie istnieje.

Mimo tego że mam jego 3 numery GG i kontakt z osobami których pyta się o to jak coś poprawić na serwie.

Pozdrawiam Asfenie i czekam już 2 miesiące na hajs ^^

Opublikowano

A ja nie polecam, bo nic nie oferujecie. Wypisaliście to co otrzyma od was każdy z graczy. No chyba, że uważasz, iż kontakt 24/7 z Tobą jest, aż tak wartościowy.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...