Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Veggie rozstaje się z Team Roccat.

SoulsHunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytanie boli. Rozwaza odejscie od esportu po skonczeniu magisterki i nie wie czy bedzie mu sie to oplacalo.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

eSport bardzo nie stabilny rynek nie warto budować tam przyszłości tak na prawdę ;(

Czemu tak uważasz? jak jesteś dobry to będziesz długo na scenie nawet jak twój team byłby słaby bo prędzej czy później dostałbyś propozycje od innych teamów.

Opublikowano

Czemu tak uważasz? jak jesteś dobry to będziesz długo na scenie nawet jak twój team byłby słaby bo prędzej czy później dostałbyś propozycje od innych teamów.

Przyklad Jankos. Jesli w tym sezonie Roccat nie pokaze nic szczegolnego ale Jankos bedzie dobrze gral dostanie oferte od TSM :>

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ponieważ praca przysłowiowa 'za biurkiem' jest bardziej opłacalna w kwestii czasu, im więcej doświadczenia tym masz lepszą posadę. W eSportcie liczy się refleks, potem te doświadczenie możesz przekazywać jako trener albo komentator, ale szczerze nie będziesz więcej zarabiał z wiekiem. 

NE8h1XT.png

Opublikowano

Przyklad Jankos. Jesli w tym sezonie Roccat nie pokaze nic szczegolnego ale Jankos bedzie dobrze gral dostanie oferte od TSM :>

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TSM maja lepszego junlera niz Jankos :D

x

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TSM maja lepszego junlera niz Jankos :D

Nie mają. Nie mam nic do Amazinga ale on potrafi grać tylko Lee Sinem i ew. Eliską, a taki Jankos? Lee, Elise, Jarvan, i wszystko co jest/było w mecie, często też grał Vi i Eve i wszystkimi postaciami potrafił się odnaleźć w grze i wyrobił sobie dobrą opinię. ;)

@Veme bardziej widziałbym Jankosa we Fnatic, bo Cyanide to już nie ten poziom co kiedyś. 

Opublikowano

Nie mają. Nie mam nic do Amazinga ale on potrafi grać tylko Lee Sinem i ew. Eliską, a taki Jankos? Lee, Elise, Jarvan, i wszystko co jest/było w mecie, często też grał Vi i Eve i wszystkimi postaciami potrafił się odnaleźć w grze i wyrobił sobie dobrą opinię. ;)

LOL nie ma szans własnie takim lee on ugrywa te gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...