Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M24 Chaffee Sport Prezent?

Egramy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam takie pytanie czy te czołgi dziś rano rozdawali, bo wydaję mi się że go nie miałem.

Opublikowano

Lol, nie zauważyłem go. No nic, sprawdzamy co to jest 100km/t i ponad 100km/h na prostej!

Opublikowano

Dobra wiem oco chodzi :P już mam 20 winów.

A za 50 dostajesz kasę, 500k kredytów, 50k expa i 25k na załogę, wiec myślę, że warto robić. A dodatkowo można się odstresować od randomów.

Opublikowano

a zaloga na tym czolgu przechodzi na zwyklego chffego ? a wolne doswiadczenie z chaffego sporta przejdzie na zwyklego czy zniknie  

Ps: sorry ze bez ly ale jak wpisuje to mam ø

Opublikowano

a zaloga na tym czolgu przechodzi na zwyklego chffego ? a wolne doswiadczenie z chaffego sporta przejdzie na zwyklego czy zniknie  

Ps: sorry ze bes ly ale jak wpisuje to mam ø

Jak przerzucisz do koszar to zostanie.

Opublikowano

Ps: sorry ze bez ly ale jak wpisuje to mam ø

Jak przerzucisz do koszar to zostanie.

Nie. Na koniec eventu zostanie przeszkolona na zwykłego Chaffiego i przeniesiona do koszar.

Opublikowano

Nie bez sensu, tylko trzeba golda wydać na transfer ;) Ale po co to komu, włączyć przyspieszone szkolenie załogi i tyle.

Opublikowano

Nie bez sensu, tylko trzeba golda wydać na transfer ;) Ale po co to komu, włączyć przyspieszone szkolenie załogi i tyle.

Dobra polityka :D Ludzie bd wymiać exp za złoto i hajs się będzie zgadzał.

sasawf.png

Opublikowano

Dobra polityka :D Ludzie bd wymiać exp za złoto i hajs się będzie zgadzał.

+ do tego dochodzą boty, które będą nabijać EXP, a potem wystarczy wymienić.

Opublikowano

Fajnie i szybko się załoge robi tym chaffem :D

Opublikowano

Aż wejde do gry i go przetestuje :)

Ostatnio w grze byłem chyba na 9.0 jak nie wcześniej i dostałem tą pierdółke za wykonanie szkolenia odnośnie interfejsu.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...