Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać mapę/moby/kostiumy na serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze. Mam  do was kilka pytan dam je w liscie aby bylo latwiej czytac :D

- Jak wgrac mape na serwer ?

- Jak wgrac moby na serwer?  Zakupilem modele potworow ale tylko widze pliki w klient a nie mam czegos do serwera, czy da sie reczenie to zrobic?

- Jak dodac nowe kostiumy? Mam pliki typu Pc i PC2 i obrazki tga i png. Z tego forum  gdzies to pobralem ale tuta nie zauwazylem :(

Dziekuje, i pozdrawiam.

Z powazaniem Messoreto.

Opublikowano

Mape dodajesz do index w pack i w rootach w atlas dajesz jego kordy i nazwe, później do serwera paczke z mapa i w index numerek mapy oraz jego nazwe i ten numerek dajesz do configu

Moby to latwizna, dajesz paczke z mobem do monster i odpowiednio pakujesz tzn wpisy do packera pozniej podmieniasz wlaczasz gre jestes np w m1. W navi mob proto dodajesz plusem nowa linijke wpisujesz id moba i w grze /reload. I wpisujesz /m XXXX. Gdzie x. To id moba

Opublikowano

Forum jest po to aby sie zapytac, o ile czegos sie nie wie. Jak cos ci przeskadza to kliknij X w prawym gornym rogu. 

Owszem, przeszkadza mi Twoja głupota.

Ps. mam linuxa i nie mam X w prawym górnym rogu, co zrobić?

5429b7fb5e27f.png

Opublikowano

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...