Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na main konto?

JestemRobotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeśli gram na BoLu na smurfie, i ktoś mnie nagra i dostanę bana, to poleci też na moje main?
Wydałem tam trochę pieniędzy i nie chciałbym go stracić, a chciałbym się też pobawić na smurfie

Opublikowano

Za bola nie ma bana xD a skąd mają znać twoje powiązania z main kontem

Za Bola są bany, "Jeżeli wykryją podejrzaną aktywność przez ich anti-cheat lub w grze ktoś to nagra i riot stwierdzi że lecisz na skryptach lub innych programach to masz bana na tym koncie." 

Na main raczej nie zbanują.

Ale najpierw żebyś jakiegokolwiek bana dostał, muszą oni to stwierdzić ale wątpię w to że tak się stanie.

Opublikowano

Bana można dostać tylko za skrypty z exploitami, czyli wywalanie skilli z pleców/zwiekszony Q range u Ryze itp. Nie słyszałem nigdy o banach za zwykłe skrypty..

Poza tym bana nigdy nie dostaniesz na drugie konto.

Opublikowano

Możesz dostać bana na main konto, poczytaj sobie troche o zabezpieczeniac z Combat Arms. Tak mogli zbanowac cie na doslownie wszystko, wszystkie powiazania kont, oni o tym wiedza..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...