Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

90 lvl

Gość dreax123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbilem 90 lvl i nie wiem co dalej

Bylem na timeless island i zdobylem dzieki temu eq ilvl 479 ale ciezko mi teraz ulepszac swoja postac pod wzgledem EQ poniewaz nie mam z kim chodzic na raidy a na LFR czeka sie po godzine - dwie

Chcialem takze zaplacic za capa arenowego ale nikt niestety nie daje rady samemu zabic dwoch przeciwnikow gdy ja prawie nic im nie robie wiec granie w pvp tez odpada :(

Opublikowano

Na tym poziomie tylko lfr reszta odpada na flexa nawet inva nie dostaniesz

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Na Timesless isle pozbieraj wszystki skrzynie, wpisz w google "all chests on timesless isle" po skrzynie w sanktuarium ordosa możesz dostać się za pomocą mewy :P Wbij tam 496 ulepsz itemki za pomocą burden of eternity czy jakos tak, takie zółte :P, później zapisz sie na RF dungi rób, scenaria i ulepszaj itemki :P

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Na Timesless isle pozbieraj wszystki skrzynie, wpisz w google "all chests on timesless isle" po skrzynie w sanktuarium ordosa możesz dostać się za pomocą mewy :P Wbij tam 496 ulepsz itemki za pomocą burden of eternity czy jakos tak, takie zółte :P, później zapisz sie na RF dungi rób, scenaria i ulepszaj itemki :P

Jakiej mewy? Zdobyłem chyba większość skrzyni z timless isle, ale tej głównej nie dało rady, bo to chyba trzeba się na raid zapisać : > 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Przeciez napisalem ze bylem na timeles

2 burdeny i 4 itemki dla mnie mi dropnely , reszta to itemy dla monka palka preja itp. A skrzynie wzialem wszystkie

Opublikowano (edytowane)

Przeciez napisalem ze bylem na timeles

2 burdeny i 4 itemki dla mnie mi dropnely , reszta to itemy dla monka palka preja itp. A skrzynie wzialem wszystkie

No to pozostają Ci LFR'y lub bg/areny, co do aren to słszałem, że monk potrafi wysolować 1v2, więc jakbyś miał mocnego gościa to mógłby Cię boostować ; > 

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!