Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po wpisaniu /etc/rc.d/netif restart usuwa sie ip z sysinstall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiasz się nad tym dlatego ponieważ masz przez to błąd, czy tak z ciekawości?

No blad mam, tak to bym sie nie zastanawial i nie pisal tematu ;) po wpisaniu etc....... nie ma polaczenia z ftp i navi bo server nie odpowiada a nie dopowiada dlatego, ze resetuja sie zapisane wpisy w sysinstall

Wczoraj mi sie nie zapisywal sysinstall a dzisiaj juz all dziala -.- nie wiem co sie stalo takiego, ze sysinstall zapisuje sie o.O

Opublikowano

W virtualboxie w settings ---> network ---> masz ustawione Attached to: Bridged Adapter, a w Name: Hamachi Network Interface? Jeżeli nie, to ustaw na to.

Komnata tajemnic została otwarta. Strzeżcie się użytkownicy MPCforum.

Opublikowano

LUDZIE A WIECIE CO TO OZNACZA NETIF? Network Interface, tym samym zeruje Ci dane i pobiera z DHCP, jesli dhcp masz wyłączone to nic dziwnego ze usuwa Ci, nie wiem po cholere używasz tej komendy, do szczęścia ona Ci nie jest potrzebna.

Opublikowano

LUDZIE A WIECIE CO TO OZNACZA NETIF? Network Interface, tym samym zeruje Ci dane i pobiera z DHCP, jesli dhcp masz wyłączone to nic dziwnego ze usuwa Ci, nie wiem po cholere używasz tej komendy, do szczęścia ona Ci nie jest potrzebna.

Od kad zaczalem sie bawic w stawianie dobry rok temu od zawsze uzywalem tej komendy i sie zawsze zapisywalo sysinstall. Wiec Twoja teoria troche nie pasuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...