Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Co zmainować?

R6 Heartbeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, proszę Was o propozycje co zmainować oprócz Riven, bo ją mam już zmasterowaną. Najlepiej, żeby był to champ, który jest mechaniczny i wymaga skilla, pref mid. Zastanawiam się nad Ahri lub Zedem. Na adc to tylko Vayne wchodzi w grę, z reguły top i jungle wymagają mało skilla, a w przypadku lasu więcej myślenia. A jakie są Wasze propozycje?

Opublikowano

Na mida Ahri jest dobrym wyborem, swoim combo ściąga ADC w team fighcie przez co możecie go łatwo wygrać. 
Jej zalety to przede wszystkim: 

- mobilność(3x dash)
- charm
- łatwa farma
- dobra 1v1

Kha'Zix jest z kolei następnym championem którego mógłbyś wymainować. Bardzo dobrze radzi sobie w lesie, ładne ganki, dodatkowo mocno bije. 

Opublikowano

Na mida Ahri jest dobrym wyborem, swoim combo ściąga ADC w team fighcie przez co możecie go łatwo wygrać.

Jej zalety to przede wszystkim:

- mobilność(3x dash)

- charm

- łatwa farma

- dobra 1v1

Kha'Zix jest z kolei następnym championem którego mógłbyś wymainować. Bardzo dobrze radzi sobie w lesie, ładne ganki, dodatkowo mocno bije.

Kha'Zixem gram bardzo długo, pamiętam jak można było robić nim W w powietrzu i grało się nim mida. Khalex Zixch czy jak to tam było, jego też oglądałem. 2 lvl, red pota, dodane Q +E i czekanie na odizolowanie, żeby zrobić fb, epic xD. Dogadałem się jeszcze z kumplem, że możemy wymainować oboje bota (ja adc, on support) i pobawić się w imp + mata. Ja mam na oku grę Vayne i Kogiem, a on Nami, Threshem i Janną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...