Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złoto na minusie w zakładce "twój cały majątek"

BoixoNoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio dostałem złoto od bractwa i na nastepny dzień pojawił się taki problem, na stronie głównej tam gdzie mamy zakładki Home, Kajuta itd. mam tyle zlota co dostałem plus moje, a na mapie morza w polu "twój cały majątek" - 1 245 894 934 jak to naprawic ? :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

normalnie dostales kare za bugowanie zlota teraz musisz oddac to co masz na minusie tak kiedys mi tlumaczyli jak dostaniesz taki minus.

poprostu przesrane wez teraz klep tyle zlota ....

Opublikowano

Chyba jesteś w błędzie, gdyby tak było to miałbym złoto na minusie wszędzie a nie tylko na mapie morza. W momencie gdy bije boty, złoto na mapie morza "cofa" się w stronę zera, a na stronie głównej gry kasa cały czas rośnie  i robi sie bałagan :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To nieźle masz to pomieszane niby możesz do bp napisać ale nie wiem czy nie zrobią ci tu i tu na minus a nie tak jak teraz masz tylko na morzu wiec masz w sumie kilka opcji piszesz do bp z tym problemem i albo ci na stronie i na mapie robią 0 zł albo tu i tu na minus dostajesz tyle ile masz na mapie, zostawiasz tak jak masz i hugo wie o co chodzi lub odbijasz to złoto i nadal hugo wie 

334qlo8.jpg
Opublikowano

Kontaktowałem się z innego konta, oto odpowiedz;

1 Szanowny(a) Graczu,> > > > Czy na innych przeglądarkach problem również istnieje na Pana koncie? > > Czy prosi Pan o usunięcie nadmiernej ilości złota?

2 Szanowny(a) Graczu,

Na koncie z którego zostało wysłane zgłoszenie UserID: ......., opisywany problem nie występuje. Życzę miłego dnia.

Pytanie czy za jakiś czas nie będą sprawdzać kont pod względem złota i mi nie dadzą bana, inna osoba która kupiła złoto z tej samej aukcji ma taki sam problem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może napisz z konta na którym masz problem i poproś o wyzerowanie licznika złota na mapie jak i na stronie głównej. To tylko złoto a więc myślę że to nie jest problem.

334qlo8.jpg
Opublikowano

To jest normalne, i to nie jest zaden blad, tylko problem BP. Wystepuja powyzej ~1,5mln zlota ;) Wszystko jest dobrze, patrz sie nie na mape morza, tylko w drugim okienku ;)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...