Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Narkotyzujące dzwięki - Binuar Beats

LastHunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , jakis czas temu spotkałem to w necie , wiele osób pisze że to działa jak są zrelaksowani i wgl. Bo wiem że jest wiele róznie działajacych.

Podobne do trawki i innych używek , dla lepszego snu , nawet takie ktore wprowadzają w świadome sny czy wychodzenie z ciała.

Jest taki program DOSER przeez który mozna te dzwieki odtwarzać , lub bez niego tylko trzeba pobrać w formacie mp3 .

Wiem , że są też dziwieki zakazane i ze na niektórych można sie zesrać bo bedzie sie widziało takie obrazy przed oczami i miało takie straszne halucynacje.

Co myślcie na ten temat ? To nie powinno być zakazane od tego można sie uzależnic i podobno po jakimś tam czasie człowiek staje sie zupełnie inny przez to , mówie tu w złym znaczeniu.

Czekam na wasze odpowiedźi.

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

Opublikowano

Ty i bez tych dzwieków masz ładnie w bani nasrane bo czytając to uśmiałem się z pięć razy.

Dzwięki nie na każdego wpływają tak samo, to już w twojej roli sprawdzić co Cie do orgazmu będzie doprowadzało, ale tak - są takie dzwięki i raczej sie od nich nie uzależnisz, do tego tez trzeba mieć warunki  :v

Opublikowano

@ShowMustGoOn. Obrać cebule ?

Idzie się od tego uzależnić , gdzieś to nawet czytałem . W sumie to jest fajna rzecz , wiec jakby sie systematycznie powtarzało to czemu nie ? Wiec nie mów że nie uzależnisz sie od tego .

Wiem coś o tych dzwiekach bo sam przez jakiś czas sie tym interesowałem i wiem, że od tego się nie uzależnisz, chyba ze jestes psychiczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...