Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problemy z reklamami po formacie

MIchu136

Pytanie

Opublikowano

Siema , ostatnio zrobilem sobie formata , wgralem win 8.1 pro , wszystko wydawalo sie spoko , a tu nagle patrze jebs , masa jakis gownianych programow sie sama poinstalowala  , do tego w przegladarce mam doslownie reklam w ... . Co chwile wyskakuja jakies okienka , nie da sie pracowac na takim kompie , wszystko zamula , nie pomaga adw cleaner i cc cleaner , reinstal przegladarki tez nic nie daje . Nie mam ochoty robic formata znowu , macie jakies rozwiazanie ? 

Tutaj przykladowy ss co mam jak wchodze na mpc forum . 

http://scr.hu/1lnw/s7a45

Ah , ad block tez nie pomaga .

mpcforum4everblue.jpg

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakich programów? Ściągnij Revo Uinstaller i je odinstaluj.Jakiej przeglądarki używasz? Skanowałeś kompa antywirem? Pisząc antywir mam namyśli antywirusa a nie oprogramowanie antywirusopodone typu Avast, więc jak go masz, to go odinstaluj i ściągnij jakiegoś dobrego typu Kaspersky albo Norton i przeskanuj kompa (licencja 30 dni). Samo się nic nie instaluje.Musiałeś po prostu nie odznaczać dodatkowych opcji przy instalacji jakiś programów, ew wchodziłeś na jakieś gówniane stronki.A propos antywira, to zarówno Kaspersky jak i Norton oferują dodatkowe zabezpieczenia na witryny.

Opublikowano

Programow jak np Youtube accelerator , RegClean pro , np ten drugi nie chce sie usunac . Mam google chrome , wlasnie proboje cos kminic z  tymi dobrymy antyvirami , ale watpie ze to cos pomoze :/ 

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Programow jak np Youtube accelerator , RegClean pro , np ten drugi nie chce sie usunac . Mam google chrome , wlasnie proboje cos kminic z  tymi dobrymy antyvirami , ale watpie ze to cos pomoze :/ 

Z tego co czytałem to ten yt accelerator to wirus, który właśnie m.n powoduje wyświetlanie dużej ilości reklam w przeglądarce, więc spróbuj go najpierw odinstalować Revo Uinstallerem, jak nie będzie chciał się usunąć, to przeskanuj folder z nim dobrym antywirem.Ten RegClean też jakiś trefny, razem z nim instaluje się pełno syfu do przeglądarki.TO samo Revo albo antywir.

Opublikowano

Jakich programów? Ściągnij Revo Uinstaller i je odinstaluj.Jakiej przeglądarki używasz? Skanowałeś kompa antywirem? Pisząc antywir mam namyśli antywirusa a nie oprogramowanie antywirusopodone typu Avast, więc jak go masz, to go odinstaluj i ściągnij jakiegoś dobrego typu Kaspersky albo Norton i przeskanuj kompa (licencja 30 dni). Samo się nic nie instaluje.Musiałeś po prostu nie odznaczać dodatkowych opcji przy instalacji jakiś programów, ew wchodziłeś na jakieś gówniane stronki.A propos antywira, to zarówno Kaspersky jak i Norton oferują dodatkowe zabezpieczenia na witryny.

Avast to bardzo dobry antywirus. Samo usunięcie programu z listy zainstalowanych nie zawsze daje oczekiwany efekt

Wstaw logi FRST Poradnik dot. logów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...