Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Załoga Kv-85

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanko. Niedługo moja załoga do Kv-85 osiągnie 100% i nie wiem jakie skille do niej wybrać. Jakieś rady ? :)

Opublikowano

Ja bym dał kamo i żarówa o wiele bardziej się opłaca a na drugi towarzysze Broni,sam tak mam i gra mi się z*********e ;)

Camo na HT'ka?

Opublikowano

Ja bym dał kamo i żarówa o wiele bardziej się opłaca a na drugi towarzysze Broni,sam tak mam i gra mi się z*********e ;)

Jeśli byś to wybrał to po co temat... -,-

Dołącze się

Po co camo?

Opublikowano

Camo na HTka się daje na 4/5 perk... HT mają szybko gąski naprawiać, a nie campić po krzunach, bo potem się przegrywa przez takich jaj ty bitwy z wynikiem 2:15...

Opublikowano

Dzięki bardzo za pomoc, wziąłem już na 1 perk all naprawę tak samo jak na swój poprzedni czołg - czyli kv-1.

Opublikowano

Dzięki bardzo za pomoc, wziąłem już na 1 perk all naprawę tak samo jak na swój poprzedni czołg - czyli kv-1.

Żeby nie tracić % perków, mogłeś przerzucić załoge z kv-1 na kv-85

Opublikowano

Żeby nie tracić % perków, mogłeś przerzucić załoge z kv-1 na kv-85

Jeśli nie ma innej zarabiaczki niż KV-1 to sensu nie ma przeszkalać załogę co chwile.

Opublikowano

Kyra, dobrze prawisz. Jestem początkującym graczem który ma ledwo 700 bitew i KV-1 to mój jedyny zarabiacz na tą chwilę.

Opublikowano

Siema odświeżę, 

pytanko szybkie :P

KV1S czy KV85 robić pod farme ?

Chodzi o zarobek?

KV-1s jest tierem niżej, ma tańsze pestki, mobilniejszy, lepszy (jak na swój tier). Tańsza naprawa + tańsze pestki. Lepszy będzie sporcik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...