Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Strzelecki? Dobry pomysł?

ArganPL2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emanko :D
Mam pytanko :D Chcielibyście zagrać na serwerze STRZELECKIM? Nie ma juz takich serwerow i wpadlem na pomysl zeby jakis ogarnąc. Nie bedzie to jakis "GIMBUSIARSKI" serwerek tylko profesjonalny serwer :D Jesli jestescie za to piszcie w komentarzach co dodac na serwer :D
Wielkie dzieki :D

Opublikowano

No myślę, że może wyjść ciekawie z miłą chęcią się postrzelam na łuki ;D

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ciekawy jestem jak wyjdzie ci on ale po za tym chętnie zagrałbym bo jeszcze nie grałem i nie słyszałem o takim serwie.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jak dla mnie NIC CIEKAWEGO dlaczego? ciągle to samo ;/ po za tym MC to nie CS ;(

Na hypixelu pokazała się nowa minigra która jest kopią CS`a i gra się zarąbiście ! A mu chodzi o serwer strzelecki nie karabiny tylko łuki poszukaj sobie w necie Serwer Strzelecki Treekt :D

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ja z chęcią bym zagrał na takim serwerze, nigdy na takim czymś nie grałem a na pewno takie coś wypali. Jak potrzebujesz jakiejkolwiek pomocy to pisz :)

Opublikowano

Byl taki serwer i to dosc znanego youtubera i za bardzo sie nie wybil dziennie srednio 20 graczy ale probuj! ;)

Opublikowano

Treekt miał taki serwer ale porzucił projekt, grałem tam i grało się świetnie, najlepsze były te typy strzał ;)

MPC Love<3

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref - Wielkie dzięki ziomeczki za opinie ;) Ale nadal czekam na więcej wypowiedzi! Jesli jesteście zainteresowani takim serwerem to więcej informacji na jego temat udzialam na moim skype: ArganPL

Opublikowano

Doskonały pomysł-sam na nim kiedyś grałem ;)

do wszystkich-ten tryb będzie na nowym serwerze treekta, mychu**.pl,będziesz mia konkurecję.

chętnie bym zagrał.

ps. mój pomysł ^^

Opublikowano

Wręcz nie nawidzę łuków . No niestety taka sytuacja . Wole czyste pvp ale jak kto woli . Szczerze mówiąc nie wiadomo czy taki serwer by się wybił , spójrz na serwer treekta który upadł , bądź został zamknięty z powodów prywatynych , maxymalnie 20 osób dziennie grało , no ale zobaczymy co tam ciekawego wykombinujesz ;)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Sam serwer strzelecki nie przejdzie będzie mało graczy ;p proponuję stworzyć serwer pvp z jakimś trybem strzeleckim ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...