Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diament EUNE.

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo granych rankedów masz. Tak czy siak gratulacje.

gdybym nie grał, to skill by nie rósł :)

Gratulację Pegas to teraz, do starej dywizji jak na Turcji nie?

PRONTO MORDO

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Gratuluję ale nie wiem dlaczego się wypierasz bola to tak jak wyparł byś się swojej matki 

teraz wbij taką dywizję jak miałeś na Turcji uda ci się :D

Opublikowano

no i cebulaku j****y xpp c**j ci w szyje bys sie uczyc zaczal bo nie zdasz xpp a nie napierdalasz na bolu czy tam l3 i klamisez jebie ci make biedaku elo

wysadze ci dom cwelu

btw. zapierdalac dla ojca hajs z portfela nocom na vipa na bolu wstydzilbys sie pizdo

Opublikowano

1,1k gier ale gnije xD jeszcze z mmr podbitym przez turcje.

NIE NO PRO BEZ SPINY

nie podbiła mi mmr :) jak przeniosłem konto, wróciło mi od razu liga, w której byłem przed trasnferem :)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

nie podbiła mi mmr :) jak przeniosłem konto, wróciło mi od razu liga, w której byłem przed trasnferem :)

MMR się przenosi. Dywizja wraca, MMR nie.

Opublikowano

rozegraj 1000 gier>chwal sie że masz diament 5

Powiem tyle że nie ma sie czym chwalić :)

Aha panowie czyli waszym zdaniem jeżeli ktoś ma 1000 gier  + i ma diament to to jest low a co ma poradzić  jak gra  na 1 koncie tylko ? z tych postów waszych  myślę tak

Np: The Oddone były jungler TSM jeżeli ma 1000 gier i d1 ma to jest low . Sirchez topowy gracz na topie  800 gier i d1 ma low . i tak dalej ? oto chodzi w tej całej zabawie w pisaniu postów ?

Opublikowano

Aha panowie czyli waszym zdaniem jeżeli ktoś ma 1000 gier + i ma diament to to jest low a co ma poradzić jak gra na 1 koncie tylko ? z tych postów waszych myślę tak

Np: The Oddone były jungler TSM jeżeli ma 1000 gier i d1 ma to jest low . Sirchez topowy gracz na topie 800 gier i d1 ma low . i tak dalej ? oto chodzi w tej całej zabawie w pisaniu postów ?

ta ale wbili te d1 kiedy mieli 100 gier nie 1000.

KM3hNqN.jpg

:ninja: :ninja: :ninja: :mellow: :mellow: :mellow: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

ta ale wbili te d1 kiedy mieli 100 gier nie 1000.

No ale te 900 gier siedzą w d1 i nie mogą wyjść :) więc jak ktoś tu pokaże ss d1  i  1000 win np to będzie flame :D    

I trudno by było nie mieć 100 gier i d skoro oni w s3 mieli powiedzmy diamenta potem po 10 grach mieli odrazu plat 1 bo max można było to od plat 1 do d1 100 win z mmr co im dodawało po 30 lp to proszę cie a pozatym sam wiesz że teraz na nowym koncie łatwiej wbić dywizje o wiele  bo mmr zaczynasz od nowa a np na starym koncie twoje mmr jest jak by zepsute i trudno ci wyjść z danej dywzji testowałem to :D    na smurfie  diament /plat to easy .

Bywalec
Opublikowano

Przecież każdy wie, że jedziesz na BoL'u i innych szitach. Zapomniałeś już jak droppowałeś gry?

Gratulacje twojego wymarzonego DIAMENTA. e-penis lvl up.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...