Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam tablet do 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj,

Planuję zakup tabletu, jednak mam mały problem. Dokładniej jaki system wybrać, windows czy android? Wiem, że android posiada więcej aplikacji, jednak tablet głównie będzie służył do przeglądania internetu i korzystania z najpopularniejszych aplikacji skype/gg. Czym jeszcze różni się windows od androida? Czy polecacie jakieś tablety? Najlepiej do 1000 zł. Gdzie należy pobierać aplikacje, na windowsa, oraz androida?

regular-banner-3.png

Opublikowano

Według mnie jeżeli inwestować w tablet to z androidem bo daje więcej możliwości, a na WP się zanudzisz. 

Co do moich propozycji to najlepszym wyborem będzie G Pad 8.3 - lepsza wersja tego, co masz w Nexus 7 2013. 

Zresztą, jestem zdania że w tablety o przekątnej 7 nie warto w ogóle inwestować, poza tym te grube ramki. 

Jeszcze w tej kwocie masz Taba 8.4, co prawda samsung ale ma topowe podzespoły. 

lownfast

Opublikowano

Tu kupujesz aplikacje:

- w przypadku androida - https://play.google.com/apps

- w przypadku windowsa - http://www.windowsphone.com/pl-pl/store

Windows chyba bardziej ubogi, co? 

Na androida jest więcej wsparcia ze strony developerów, bo jest to najpopularniejszy system więc będziesz miał się w czym bawić. Poza tym android to najbardziej modyfikowalny system. 

W dodatku, sprawdź sobie co siedzi w tych dwóch tabletach, a szczególnie w samsungu. 

lownfast

Opublikowano

A masz może coś dobrego, ale trochę tańszego?

Co do G Pad 8.3, bo to on mnie najbardziej zainteresował, to jak to jest z tym internetem modemem 3g? Przez jego brak nie można przeglądać internetu? Czy jak to dokładniej działa?

regular-banner-3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...