Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LOL - logowanie.

kyfler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż, problem mianowicie taki że gdy odpalam Lola - EUNE (tam gdzie mam konto na 100%), po próbie logowanie wyskakuje komunikat że konto zostało przeniesione na inny region, a po zamknięciu okna lola, i odpaleniu launchera automatycznie ustawia isę region EUW. Moje konto jest w 100% na EUNE, a logując się na drugie - które mam na też na NE działa bez problemu... 

.

Opublikowano

Kino jak c**j. Moje konto było używane 11 godzin temu na WEST. Napisałem już do supportu, ale pewnie gówno będę mógł udowodnić nawet posiadając dane ostatnich zakupów postaci. Nikt passów nie miał, nie było takiej możliwości nawet. W konto wpakowałem kupę kasy. 

.

Opublikowano

Kino jak c**j. Moje konto było używane 11 godzin temu na WEST. Napisałem już do supportu, ale pewnie gówno będę mógł udowodnić nawet posiadając dane ostatnich zakupów postaci. Nikt passów nie miał, nie było takiej możliwości nawet. W konto wpakowałem kupę kasy. 

Jeśli miałeś dane takie jak: pierwszy skin na tym koncie, ile hajsu wydałeś, to możesz napisać do nich, że najprawdopodobniej miałeś keyloggera i ktoś ci ukradł konto i przeniósł na EUW. Zobacz wtedy.

Opublikowano

Konto było kupione troooooochę czasu temu. Za pomocą allegro - posiadam wszelkie potrzebne informacje że zostało ono zakupione przeze mnie. Czekam na odpowiedź od riotu, bo nie widzę możliwości żeby ktoś włamał mi się na konto - nie pobieram niczego z neta co może mi zagrozić. Dlatego też sądzę że ów kontrahent mógł podpierdolić mi konto. 

@Na koncie email nie ma żadnych śladów - a logowanie były tylko z mojego komputera. 

.

Opublikowano

Zapodaj swój nick, albo posprawdzaj na lolkingu, na którym serwerze jest Twoje konto. Chociaż, jak ktoś był bystry to mógł zmienić też, ale nic. Spróbuj sprawdzić. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...