Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo kupić na topa ?

Kr3atywny15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pantheonem zajedziesz nawet ryza na bolu. tylko pantheonem nie jestes tanky bo on pod tanka sie marnuje, ma niesamowity dmg. Olaf jest trudniejszy i od pantheona słabszy według mnie.

Opublikowano

Polecam Pantheona:

• Harras,
  • stun,
  • bardzo przydatny ult, możesz nim gankować innych oraz uciekać z miejsca zagrożenia,
  • mały cd na skille,
  • duży burst, jedna z silniejszych postaci,
  • pasywka(blok),
  • kontruje wiele toperów/junglerów,
  • dobrze radzi sobie w jungli.

pantheonem zajedziesz nawet ryza na bolu. tylko pantheonem nie jestes tanky bo on pod tanka sie marnuje, ma niesamowity dmg. Olaf jest trudniejszy i od pantheona słabszy według mnie.

O tak :D Grałem tyle meczy pantheonem, że mogę śmiało powiedzieć, że 1vs1 nie ma mocnych dla niego.

Opublikowano

Polecam Pantheona:

• Harras,
  • stun,
  • bardzo przydatny ult, możesz nim gankować innych oraz uciekać z miejsca zagrożenia,
  • mały cd na skille,
  • duży burst, jedna z silniejszych postaci,
  • pasywka(blok),
  • kontruje wiele toperów/junglerów,
  • dobrze radzi sobie w jungli.
O tak :D Grałem tyle meczy pantheonem, że mogę śmiało powiedzieć, że 1vs1 nie ma mocnych dla niego.
Dużo razy rozjebałem pantheona 1v1.

@top

Kup pantheona, postać dla kompletnych no-skilli, chyba nie ma nic prostszego niż on, ale jest w kurwe OP.

Opublikowano

Dużo razy rozjebałem pantheona 1v1.

@top

Kup pantheona, postać dla kompletnych no-skilli, chyba nie ma nic prostszego niż on, ale jest w kurwe OP.

Może i tak, bo w większości przypadkach to skill dominuje, nie champion, którym grasz. Z pantheona można wycisnąć duży dmg, wystarczy Skill>hit>skill, jednakże dużo ludzi tego nie umie i nie zwraca na to uwagi. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...