Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na stare śmiecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Uznałem, że dłuższe męczenie lol'a nie ma już sensu bo ani z tego frajdy ani pożytku :)

Za niedługo wychodzi nowy dodatek... to wie już każdy kto choć trochę interesuje się world of warcraft... więc czas znów zalogować się na swoje stare konto i przygotować się na nową ekspansję! Mam kilka zasadniczych pytań i Ci którzy rzetelnie śledzili newsy ze świata WoD mam nadzieję że mi odpowiedzą :) 

No więc zaczynajmy:

1.Po wprowadzeniu patcha 6.0.2 na serwery główne będzie można dalej robić instancje z mopa i raidy czy już wszystko przeskoczy na WoD? Wiem, że będzie je można robić zawsze, ale czy po tym patchu zostaną dodane instancje i już będzie można expić od 90 w górę czy jeszcze będziemy czekać?

2.Te stolice w WoD już zostaną na 100% czy jest jeszcze jakaś szansa, że blizzard zmieni decyzję? Nic nie mam do stolicy ally, ale ta stolica hordy jest paskudna (a możliwe że będę chciał zmienić frakcję na hordę). Klimaty w FrostFire Ridge pasują mi i  tam widziałbym stolicę hordy ;P

3.Da radę w miesiąc wbić 2 profesje do maxa + wyexpić alta na 60lvl grając 3h dziennie przez 40 dni? Tak, żeby dobrze przygotować się na nowy dodatek (chyba że zdecyduję się na grę jedną klasą i zmienię główną klasę, ale ciężko będzie zostawić huntera ;< ).

4.Co myślicie o moim pomyśle: hunterem będę grał tylko pve, a warriorem tylko pvp(obaj dps)? Jeszcze muszę się zastanowić nad tą klasą, bo wolałbym grać jedną, ale akurat te klasy mi się podobają... chyba że może grać hybrydą ale sam nie wiem... Nie pytajcie dlaczego nie chcę grać hunterem w pvp bo po prostu klasa mele bardziej mi pasuje do pvp, a do pve tylko klasy dystansowe wchodzą grę bo też chodzi o wygodę...

5.W której frakcji na Burning Legion jest więcej polaków i polskich gildii? Widziałem gdzieś wykresy, że w hordzie na bl jest więcej graczy, ale nie wiem czy opłaca się przechodzić do hordy.

Chłopaki (i dziewczyny :3)... to chyba na razie tyle, jak wymyślę jeszcze jakieś ciekawe pytania to dopiszę je, a tymczasem czekam na wasze odpowiedzi :)

Temat napisany z nudów więc nie hejtować....

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Hejka!

1.Tak będziesz mógł normalnie robic to jest tylko pre patch nie dodatek, nei bedziesz mogl zdobywac 91-100lvl

2.Tak zostana

3.Da radę dobra droga expienia i git :)

4.Wiele osób tak robi więc nie widze w tym zadnego problemu

5.Ally jest bardziej ogarniete, a horda jest strasznie nie mila :F

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano (edytowane)

1. Tak możesz normalnie robić

2. Szansa jest zawsze ale raczej tego nie zrobią

3. Sam teraz expie postacie aby mieć 4/5 capów gdyż gram tylko Priestem < Jeśli grasz na Bl możemy razem levelowac> :)

4. Ja mam narazie 2 capy jednak DK prawie wcale nie gram od dodatku WOTLK bawię się tylko na priescie

5. Polecam Horde graczy jest bardzo dużo na czacie zawsze można się pośmiać i jeszcze raz zachęcam do wspólnego levelowania :)

Edytowane przez Ganji

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

1. Tak możesz normalnie robić

2. Szansa jest zawsze ale raczej tego nie zrobią

3. Sam teraz expie postacie aby mieć 4/5 capów gdyż gram tylko Priestem < Jeśli grasz na Bl możemy razem levelowac> :)

4. Ja mam narazie 2 capy jednak DK prawie wcale nie gram od dodatku WOTLK bawię się tylko na priescie

5. Polecam Horde graczy jest bardzo dużo na czacie zawsze można się pośmiać i jeszcze raz zachęcam do wspólnego levelowania :)

Gram na BL'u ale mam konia 90lvl w alpy (nie ubrany) i nie wiem czy nie przenieść się do hordy bo mają fajna krainę startował na wod'dzie, no ale stolica ally ładniejsza :) Co do tej klasy to się jeszcze zastanowie bo wszystkim mówię żeby grali tym co im się najbardziej podoba, a mi się wszystko i podoba i zarazem nic... Bo np dudy nie jest warriorem, a warriorem druidem i to mi się nie podoba..... Tak.... serio pisze......

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Ja tylko dodam od siebie że to już są ostatnie chwile przed patchem 6.0.2 na zdobycie legendary backa, potem już questy nie będą możliwe do akceptacji bo Blizzard usuwa legendary chaina z Pandarii a z WoD doda w Draenorze.

Opublikowano

Gram na BL'u ale mam konia 90lvl w alpy (nie ubrany) i nie wiem czy nie przenieść się do hordy bo mają fajna krainę startował na wod'dzie, no ale stolica ally ładniejsza :) Co do tej klasy to się jeszcze zastanowie bo wszystkim mówię żeby grali tym co im się najbardziej podoba, a mi się wszystko i podoba i zarazem nic... Bo np dudy nie jest warriorem, a warriorem druidem i to mi się nie podoba..... Tak.... serio pisze......

Przenosić postaci się nie opłaca jeśli będziesz chętny możemy razem levelowac jakoś sam nie mam weny na expienie. Co do postaci zastanów się jaka rolę chcesz pełnić potem już bedzie z górki :)

Opublikowano

Ja tylko dodam od siebie że to już są ostatnie chwile przed patchem 6.0.2 na zdobycie legendary backa, potem już questy nie będą możliwe do akceptacji bo Blizzard usuwa legendary chaina z Pandarii a z WoD doda w Draenorze.

Backa bedziesz mogl zdobyc przez patch 6.0.2, ponieważ to nie jest dodatek!! wprowadza on tylko q w blasted lands sw orgri nowe modele spelle nic wiecej!!

giphy.gif

Opublikowano

Backa bedziesz mogl zdobyc przez patch 6.0.2, ponieważ to nie jest dodatek!! wprowadza on tylko q w blasted lands sw orgri nowe modele spelle nic wiecej!!

Nie zmienia to jednak faktu że to ostatni dzwonek przed premierą. Tylko tyle że od 6.0.2 patcha do premiery WoD repa dla Wrathiona w Pandarii będzie 100% otrzymywana.

Opublikowano

Spokojnie po co krzyczeć każdy ma prawo się pomylić. Opłaca mi się zaczynać ten quest na alcie czy nic nie wyniesie mi to do dodatku?

Opublikowano

Spokojnie po co krzyczeć każdy ma prawo się pomylić. Opłaca mi się zaczynać ten quest na alcie czy nic nie wyniesie mi to do dodatku?

Z tego co wiem to tytuł za ten legendary chain jest account-wide. Chyba że chcesz dla fajności zrobić po backa, to czemu nie.

Opublikowano

Nie krzyczę to była takie ogłoszenie :P

Tak opłaca Ci się wielu niezdecydowanych graczy sądzi, że będzie grało z tym backiem do 100lv i robiło w nich raidy :) ułatwi Ci on szybsze expienie wiec zaczynaj :P

giphy.gif

Opublikowano (edytowane)

Co do roli jaką chcę pełnić w drużynie - dps (jeśli klasa pozwala to offspec heal), klasę to chyba muszę wybrać sam bo znam je wszystkie na wylot bo w wowa gram nie od dziś. Jako klasę main muszę zrobić pewnie huntera bo już próbowałem z monkiem, ale nie wyszło mi to dobrze, hunter ma w sobie to coś co sprawia że chce nim grać... i tyle : > Co do klasy altowej to będzie ona zapewne używana do pvp, więc musi być prosta jak budowa cepa i skuteczna, czyli pewnie warrior :3

Ja słyszałem, że ten chain ma zostać i będzie można go robić podczas WoD. Zresztą po co mam sobie zawracać głowę tym backiem jak i tak tego transmogować nie można... no a na wodzie to zupełnie mi się nie przyda, niby może tam przyśpieszy lvlowanie ale jak mam resztę słabych itemów to po co zawracać sobie głowę, lepiej np. zbierać gold :P Ja questa mam zaczętego na monku więc może mi go nie usuną :P Mogę zrobić tego questa jeśli zajmuje on mało czasu, a on tam wymagał zbierania jakichś różnych rzeczy z SoO więc nie widzę sensu bo i tak mam napięty grafik przed WoD :)

@1373230489-U611928.pngGanji - ja gram na BL'u, udało mi się przekabacić kolegę i wróci on ze mną na WoD'a (tzn. teraz gdzieś może za tydzien lub dwa) więc jak będę grał w hordzie to nie zapomnę o Tobie i poexpimy razem :) Również nie lubię sam grać w tą grę bo bez społeczności wow raczej nie istnieje (przynajmniej dla mnie).

Pytanka:

Ludzi z tego co wiem w hordzie jest więcej... zresztą jest ona strasznie faworyzowana przez blizzarda .

1.Jeszcze naszedł mnie taki pomysł... skoro modele postaci są aktualizowane to czy mounty rasowe też dostaną nowe modele?

2.Najważniejsze pytanie... kiedy blood elfy otrzymają nowy model postaci?

3.Gdzie zagrać na BL'u (czyt. w jakiej frakcji)? Gdzie gra więcej ludzi, więcej polaków, gdzie jest więcej polskich gildii?

Edytowane przez Mr.Cukier

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref (odpowiedz nie została dodana ponieważ została napisana zbyt szybko... tak mi pokazało gdy chciałem napisać dodać tego posta xD... niezły joke)

Opublikowano

BL to jest syf jeśli o polaków chodzi, idź na Ravenholdt tam masz ogarniętych polaków.

Blood elfy otrzymają chwilę o premierze nowy model ale kiedy? Kij to wie.

Z tego co widziałem, to tabulki Mag'Har i Kurenai z TBC mają odświeżony wygląd. Ale czy reszta to nie wiem.

Opublikowano (edytowane)

Dobra, dziękuję wszystkim za pomoc : ) Prepaid już kupiony więc resztę dowiem się od graczy. Jakby ktoś chciał pograć to zapraszam do Alliance na Burning Legion(prawdopodobnie tutaj zagram, albo w hordzie).

Proszę moderatora o zamknięcie tematu. 

Liki lecą dla wszystkich odpowiadających w temacie!

Edytowane przez Mr.Cukier

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...