Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno FIFA 15. Dobry moment?

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Zastanawiam się czy to jest dobry moment na kupno fify 15. I czy jest warto wydać te 139 zł? A może poczekać do grudnia aż na święta będzie przecena? :P

Opublikowano

Głupie pytanie. My nie możemy Ci rozkazywać np. Kup jutro Fifę 13, kup za tydzień bo będzię promocja na call of duty. To musi być twój wybór. Tak samo jak @Phoenix. ja bym kupił teraz.

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Cena Fify tak szybko nie spadnie. Phoenix też dobrze pisze, że dłużej sobie pograsz, oraz więcej osiągniesz.
Ja bym na twoim miejscu kupił teraz.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ja tam bym na twoim miejscu poczekał gdzieś do połowy-końca października, bowiem teraz wersja na PC ma dużo błędów i może za jakiś czas je naprawią i sklepy sprowadzą nie uszkodzone, taka moja opinia, jednakże FIFA 14 jest lepsza niż 15, tym bardziej, że serwery są tak obciążone, że sobie nie pograsz za dużo.

Opublikowano

Ja tam bym na twoim miejscu poczekał gdzieś do połowy-końca października, bowiem teraz wersja na PC ma dużo błędów i może za jakiś czas je naprawią i sklepy sprowadzą nie uszkodzone, taka moja opinia, jednakże FIFA 14 jest lepsza niż 15, tym bardziej, że serwery są tak obciążone, że sobie nie pograsz za dużo.

Dzisiaj w FUCIE na 14 też nie dało się grać ;D

Ja poczekam do połowy października i lecę do sklepu ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Sorry za offtopic ale chciałbym dać niektórym do zrozumienia, że w FIFIE nie istnieje tylko tryb UT. Autor nie podał czego oczekuje więc pisanie "serwery są do **** i sobie nie pograsz" jest całkowicie bez sensu.

Jeżeli chodzi o grę offline to podobno przy grze z komputerem często można spotkać ten bug:

9418214132684151227747.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...