Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HAK KONTA! czy skrypty moga posiadac keylogery ?

poterrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka przed chwila moj kumpel mi napisal ze dostal haka! ma avasta, caly czas bocil i sciagal skrypty czy w owych skryptach moze byc jakis keyloger ? czy cos ?? bo teraz sie troche obawiam....

Opublikowano

Nie, w skryptach nie ma prawa być keyloggera.

Też mi się tak wydaje, poza tym musiałby otworzyć plik, a skoro ściągał obstawiam, że nie zna się na skryptach, to po co miałby otwierać.

Opublikowano

Jeśli ściągał z niezaufanych stron to moim zdaniem jak najbardziej mógł ściągnąć jakiś syf ;)

mógł jedynie dostać hacka przez exploita na stronie, w lua nie ma prawa bytu żaden keylogger.

Opublikowano

avast i wszystko jasne :P niech kumpel zmieni na np nortona lub kasperskiego ;) a key może być jedynie w pliku z rozszerzeniem exe np mógł pobrać skrypty które są w instalatorze i ma już key'a 

Opublikowano

avast i wszystko jasne :P niech kumpel zmieni na np nortona lub kasperskiego ;) a key może być jedynie w pliku z rozszerzeniem exe np mógł pobrać skrypty które są w instalatorze i ma już key'a 

Nie pisz więcej, bo widać że wiesz tyle co nic.

Norton? Zżera 30% procka i5 3 generacji hehe.

Key tylko w .exe? Chyba Cie coś mocno (pip, pip Cenzura).

Opublikowano

nie było to dosłownie że tylko w exe ;___; ale najczęściej jest w exe :P, a co do nortona sam go mam i nie zużywa 30% i5 bo mam i5 akurat 3 generacji ;___: 4 rdzenie i mi jedzie tylko po 5-10 % 

Opublikowano

skrypty mogą posiadać wpt który idzie do banku i przelewa cały hajs na czyjąś postać. W twoim przypadku tak to mogło wyglądać ;)

Ale to był hack konta, nie kradzież kasy.

Opublikowano

zabral mu eq i kase z banku xD niby nie duzo naszczescie nie sprawdzil domku gdzie mial 4 premium scrole wiec sprzeda jednego i odrobi sie z kasa nawet na + bedzie mowi ze gral w pewne gry przez neta a mial piraty i musial wyl antywirusa :A moze wtedy cos zlapal tak wgl jakiego polecacie ?? takiego naprawde op zeby syfow nie lapal??  aaa i zeby oczywiscie byla mozliwosc scrakowania ;P

Opublikowano

jeśli chcecie crackować windbota to musicie vps'a wykupić z windowsem i snapchata  zainstalować

Opublikowano

jeśli chcecie crackować windbota to musicie vps'a wykupić z windowsem i snapchata  zainstalować

Po raz 10 pisze to do Ciebie, tym razem z podłogi.

Nie muszą kupować żadnego vps.

Kolejny powód do śmiechu - Wykupić snapchata.

Koleś serio ogarnij trochę, nie snapchata tylko snapshota.

Opublikowano

a ten windbot jest tutaj na forum z opisem scrakowania ? dziala tak samo jak xenobot ? tzn skrypty z xenobota beda dzialac na windbot ?

Gdzieś tam w otchłani forum podałem sposób crackowania, poszukaj sobie.

Nie, skrypty nie będą działać na windbota z xenobota.

Opublikowano
VIDEO-CLIP-DOWNLOAD.exeAnulowano  to byll keyloger sciaglo mu sie to pomiedzy skryptami ale to typowo jego wina bo mial wyl antywirusa po wl i skanowaniu od razu go znalazlo i usunelo
Opublikowano

Też mi się tak wydaje, poza tym musiałby otworzyć plik, a skoro ściągał obstawiam, że nie zna się na skryptach, to po co miałby otwierać.

Posiadam skrypt .lua do xenobota (dice skrypt) gdzie po kilku dniach dostalem hacka na wszystkie noby co bocilem + 1 hara co tylko testowalem tego skrypta na mainna i inne postacie nie mialem hacka, kumple z tym samym skryptem tez mieli te same problemy,    dodatkowo owy skrypt jest zakodowany 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Posiadam skrypt .lua do xenobota (dice skrypt) gdzie po kilku dniach dostalem hacka na wszystkie noby co bocilem + 1 hara co tylko testowalem tego skrypta na mainna i inne postacie nie mialem hacka, kumple z tym samym skryptem tez mieli te same problemy,    dodatkowo owy skrypt jest zakodowany 

Zapewne darmowy, w dodatku nie testowany przez sprawdzone osoby, takie jak JXScripts, Darkstall, Darvor.

Poza tym to nie jest keylogger tylko zwykły waypoint ze skryptami :).

Opublikowano

macie jakies rady zeby nie zlapac syfa ? :D i nie mowie tutaj o panience z baru :DDDD sciagac z zaufanych stron tak ?? tych wiekszych

Nie ściągaj ze stronek wyglądających dziwnie i z którymi nigdy nie miałeś styczności + płatności SmS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...