Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wykonać atak ddos ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak w temacie, poszukuję sposobu, na atak ddos, większość z tych które spotkałem w internecie, to po prostu ściema i tyle. 

Jednak jest tutaj chociaż 1 osoba, która mogłaby mi to wytłumaczyć, choćby na pw ? 

Mogę także kupić maszynkę (Jeśli złamałem regulamin usuńcie ostatnią linie tekstu) ;D

Opublikowano

Na atak DDoS musisz stworzyć jakiś botnet lub posiadać dużo maszyn. I na każdej wykonujesz wysyłasz pakiety połączenia do serwera. Ale takie coś to nie zabawa, więc szczególnie odradzam. Zresztą jeśli szukasz wiedzy na forach dostępnych dla każdego to Ci się nie uda, po pierwsze dlatego, że nie masz nawet wiedzy, a po drugie stworzenie dobrego botnetu to są lata...

Opublikowano

Na atak DDoS musisz stworzyć jakiś botnet lub posiadać dużo maszyn. I na każdej wykonujesz wysyłasz pakiety połączenia do serwera. Ale takie coś to nie zabawa, więc szczególnie odradzam. Zresztą jeśli szukasz wiedzy na forach dostępnych dla każdego to Ci się nie uda, po pierwsze dlatego, że nie masz nawet wiedzy, a po drugie stworzenie dobrego botnetu to są lata...

A posiadasz info, gdzie można kupić dobry botnet, lub go stworzyć ?

Chodzi mi o ddos, na pojedyncze IP.

Opublikowano

BotNet tworzysz rozsyłając ludziom wirusa który sam napisałeś, i gdy uzbierasz jakąś ilość większą "rozkazujesz" im zacząć pingować dane IP. Mniej więcej. Jeśli się mylę to mnie poprawcie.

img.jpg

Opublikowano

BotNet tworzysz rozsyłając ludziom wirusa który sam napisałeś, i gdy uzbierasz jakąś ilość większą "rozkazujesz" im zacząć pingować dane IP. Mniej więcej. Jeśli się mylę to mnie poprawcie.

Wiesz jak stworzyć botnet, lub skąd go pobrać ?

Opublikowano

Wiesz jak stworzyć botnet, lub skąd go pobrać ?

Tak, musisz go sam napisać rozumiesz ?, tutaj nikt ci go nie napisze nawet za hajs, po co ma ktoś się narażać dla dzieciaka który myśli że zrobi ddos na ip kolegi lub na serwer srajkrafta... . Teraz ogarniasz ?, naucz się pisać wirusy na pc'ty to może coś osiągniesz bo jak narazie to awansowałeś na level -10k swoją głupotą.

Opublikowano

Jak chcesz robić przez jeden adres IP to chcesz zrobić tak zwanego "dosa" a "ddos" jest robiony przez kilka lub kilka set różnych IP

Jak chcesz "niby" zrobić atak ddos wpisz w google "cmd atak ddos" i będzie pierdyliard poradników.

585571426179277855228.png

Opublikowano

Pobierz sobie LOIC'a (Low Orbit Ion Cannon) i się pobaw. Jeśli chcesz coś bardziej profesjonalnego, no to bez znajomości języków raczej sobie nie poradzisz.

Opublikowano

Nie polecam LOIC'a, używając go sami stajemy się "Zombie" czyt. Maszyną Pingującą.

Jeśli chcesz ogarnąć Botnet napisz na PW, jeśli Handel jest możliwy na tym forum to może bym ci sprzedał.

Na sam początek, tworzysz plik Exe, który możesz "Zainjectować" do dowolnego pliku Exe np. Do gry Tibia.exe doklejasz botnet.exe i po uruchomieniu stworzonego pliku uruchamiają się te 2 pliczki, gdy osoba uruchamiająca ten plik to zrobi, pojawia się na liście twoich "Zombie" czyli komputerów które atakują na twój rozkaz.

Ja w 2 dni, zebrałem jakieś 170 zombie, więc nie trudno jest to zrobić, ale trzeba wiedzieć w jakie miejsce uderzać z tym plikiem exe(jest on oczywiście wykrywany jako Trojan).

Pozdrawiam!

Opublikowano

Hoic, lecz tak jak piszą UP, jeżeli chcesz coś na prawdę rozwalić to już wyższa szkoła której nie ogarniesz od ręki.

@TheLisek

OOOO profesjonalista... Naprawię Atak smerfów to wyższa szkoła jazdy.

W końcu nie każdy ma dłonie i oczy tak bardzo wymagane do zapłacenia za botnety -_-.

Czekam na wiadomość ogórka który napisze ja potrafię napisać botneta -_-....

Szkoda mi tobie odpowiadać ;). Jak Ty człowieku nawet nie umiesz składać zdań i ich nawet pisać, nawet nie rozumiem coś Ty napisał ,,Naprawię atak smerfów? Po twojej polszczyźnie można stwierdzić że uczęszczasz do gimnazjum w której spędzasz już połowę swego życia, a więc oto w tej chwili zlewam Cię zimnym moczem bo nie jesteś nawet w połowie na mym poziomie intelektualnym.

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

@TheLisek

OOOO profesjonalista... Naprawdę* Atak smerfów to wyższa szkoła jazdy.

W końcu nie każdy ma dłonie i oczy tak bardzo wymagane do zapłacenia za botnety -_-.

Czekam na wiadomość ogórka który napisze ja potrafię napisać botneta -_-....

@Edit

1) To na c**j do mnie piszesz prywatnie.

2)FEED MY EGO osoba która przyczepia sie błędu udowadnia mi jaka jest tępa bo nie ma innego argumentu. Ale na mpc rzadko spotyka sie osoby z argumentacja lepszą niż ziemniak. Napisałeś jakiś bullshit i cieszysz się jakbyś wygrał milion w loterii, dostał tytuł szlachecki i urodziły ci się bliźniaki.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@topic

Atak "Dos" pojedyńczy atak z jednego komputera. Przeważnie jest do UDP lecz może być DrDos.- Zalewasz pakietami router ofiary(przez otwarty port), uniemożliwienia działania poprzez zajęcie wszystkich wolnych zasobów.

"DDoS" jest to atak z użyciem wielu takich "zainfekowanych" komputerów, maszyn - BotNet

Ogólnie nie wiem jak Ci to wytłumaczyć xdd

Opublikowano

@NuseGame

Nie polecam tego pobierać.

AVG 	Ardamax.CFW 	20141219
AVware 	Trojan.Win32.Ardamax.nbq (v) 	20141219
Ad-Aware 	Gen:Variant.FAkeAlert.105 	20141219
Agnitum 	Trojan.Agent!QHI5m59P3qs 	20141219
AhnLab-V3 	Trojan/Win32.Black 	20141219
Antiy-AVL 	Trojan[:HEUR]/Win32.AGeneric 	20141219
Avast 	Win32:Ardamax-RO [PUP] 	20141219
Avira 	TR/Dropper.Gen 	20141219
BitDefender 	Gen:Variant.FAkeAlert.105 	20141219
Comodo 	TrojWare.Win32.Ardamax.NBQ 	20141219
ESET-NOD32 	a variant of Win32/KeyLogger.Ardamax.NBQ 	20141219
Emsisoft 	Gen:Variant.FAkeAlert.105 ( 	20141219
Fortinet 	W32/Gbot.ACCR!tr.bdr 	20141219
GData 	Gen:Variant.FAkeAlert.105 	20141219
Ikarus 	Backdoor.Win32.Gbot 	20141219
Jiangmin 	Backdoor/Gbot.pta 	20141219
K7AntiVirus 	Trojan ( 003e55a71 ) 	20141219
K7GW 	Trojan ( 003e55a71 ) 	20141219
Kaspersky 	HEUR:Trojan.Win32.Generic 	20141219
Malwarebytes 	KeyLogger.Ardamax 	20141219
MicroWorld-eScan 	Gen:Variant.FAkeAlert.105 	20141219
Microsoft 	MonitoringTool:Win32/Ardamax 	20141219
NANO-Antivirus 	Trojan.Win32.KeyLogger.dbnebr 	20141219
Panda 	Generic Suspicious 	20141219
Sophos 	Mal/Ardamax-A 	20141219
VIPRE 	Trojan.Win32.Ardamax.nbq (v) 	20141219
Zillya 	Tool.Keylogger.Win32.2 	20141219 
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

jeśli chcesz wykonać dos'a musisz mieć bardzo szybkie łącze internetowe. żeby DDoS wykonać musisz mieć kilka komputerów. Później pingujesz i go rozłącza :)

MLhIXmj.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...