Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Reffy] Mini-konkurs - zgarnij 5 refów za free

Andraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, MPCforum!

Nie było mnie tu kawałek czasu (ze 2 lata temu przestałem się tu aktywnie udzielać), a teraz wpadam tu znów, tym razem z wejściem smoka bo mam dla was na dzień dobry mały konkurs ;)

Ostatnio zdarzyło mi się testować nowego bota do nabijania refów, ale ja za bardzo już w LoLa nie gram, więc tu szansa dla was - wybrani użytkownicy mogą zgarnąć 5 kont z 5lvl (1250 IP) całkowicie za darmo - jeśli będzie mała ilość chętnych to może później będę rozdawał 5x 10lvl (albo 10x 5lvl)

Co musisz zrobić?

-Piszesz w tym temacie, że chcesz wziąć udział w konkursie

-Gdy trafisz na listę oczekujących wysyłasz mi na PW swój reflink do robienia kont (albo gotową listę kont jeśli chcesz własne loginy i hasła)

-Obserwujesz status swojego konta

-Jeśli status Twojego zlecenia został ustawiony na gotowe to czekasz do 72h na przyznanie nagród od Riot

-Dobrze będzie, jeśli dasz lajka - mnie to kosztuje mój czas a nie mam z tego żadnych korzyści

Jakie są warunki?

-800 postów na forum bądź konto od 3 lat

Zastrzeżenia:

-Nie biorę odpowiedzialności za ewentualne bany - do levelowania kont używam bota, a to jest niedozwolone według polityki Riotu.

-Jeśli ktoś zajdzie mi za skórę mam pełne prawo wykluczyć użytkownika z konkursu

-Kolorowi mają pierwszeństwo - dzięki temu będę miał możliwość potwierdzenia, że wszystko jest ok.

Konkurs identyczny jak ten, który organizował jeden koleś z twitcha. Pamiętajcie, że w każdej chwili mogę go zakończyć, nawet bez uprzedzenia.

Aktualnie wykonuję refy dla: [0/4]

-

-

-

-

Refy skończone:

Użytkownicy w kolejce: [0/8]

Jeśli konkurs się rozwinie to może jakiś mod skusi się dać mi kupon na -5%? Przecież robię to bezinteresownie dla forum :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...