Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot games mnie troluje

mistrzLordKrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo tak to niebedzie

wkurwilem sie co niemiara mialem 1000 zlotych do rozdysponowania wiec kupilem se paysafecard lacznie o 650 wartosci zlotych noi wbijam te kody i git mam prawie 30 tysi rp bo mi niechcialo juz zaladowac za 50 za duzo razy zdiennie 

i k***a mac za 10 minut dostalem bana 5 minut przedd otworzeniem tajemniczyh skrzyni i cos takiego na mail

Greetings maciek2003xd,

Actions that have been performed on your account are in violation of the League of Legends Terms of Use. You can review these terms athttp://www.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Due to the severity of this violation, your League of Legends account has been banned until Mon Aug 28 22:22:22 PST 2500

If you have any questions, contact our Player Support team at https://support.leagueoflegends.com/home

Riot Games Player Support

no ja pierdoe urzywalem tylko skryptow do cassiopeji i ezvade

mam pytanie oddadza mi kase bo mnie k***a zaraz szlag trafi a jak tacie powiem ze przewalilem tyle na gre i mi zablokowali konto to mnie chyba pasem po mordzie zajebie

F2NIKOc.png

Opublikowano

Haha.

Dobrze ci tak j****y cheaterze. Nie wiem jakie masz kompleksy, że musisz cheatować, żeby wygrywać... Hajsu nie odzyskasz. Na policję nawet nie idź, nie czytałeś pewnie regulaminu gry.

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA

/gdybyś nie napisał słowa "używałem" przez rz może i bym to łyknął

/offwarn

Nie odzyskasz riot naprawde rzadko zdejmuje perma bany a jak jebałeś na skryptach to nie masz co marzyć.

@syzyffek

jacha

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

marne prowo, chciales 30k rp na skrzynie przejebac? jest limit :)
nie dostaniesz ub bo jechales na skryptach

Opublikowano

AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA

/gdybyś nie napisał słowa "używałem" przez rz może i bym to łyknął

/offwarn

Nie odzyskasz riot naprawde rzadko zdejmuje perma bany a jak jebałeś na skryptach to nie masz co marzyć.

Missbułagria? Cyżby pucuś? :3

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Kolejny przypadek osoby z tą jakże coraz częściej spotykaną chorobą na tym forum,a mianowicie niedojebanie mózgowe czy tam rak mózgu jak kto woli.

Tych trolli trzeba banować xD

@Antyławrn

Oczywiście że kasy nie dostaniesz bo masz tą chorobę wymienioną wyżej.

Opublikowano

riot oddaje pieniądze

wystarczy napisać list do firmy riotu o zwrot kasy + podajesz swoje miejsce zamieszkania i do 5 dni roboczych dostajesz pieniadze

Opublikowano

I po co było używać cheatow? No po co? Teraz masz karę. Nie od zyskasz hajsu przecież riot ci nie kazał kupować rp, twoja decyzja to kupienie tych rp. 

P.S: syzyffek a ktoś w ogole czyta ten regulamin? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...