Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Sniper mod

Etre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja,

Otóż mam problem. Jakiś czas temu (przed aktualizacją, możliwe że nawet 2 wstecz) instalowałem moda do powiększenia w trybie sniper (lewy shift).

Coś się popie...popsuło. Gra działa normalnie. Mogę uczestniczyć w bitwach, strzelać, jeździć do czasu. Jak włączam tryb sniper (shift) to gra się "wiesza". Mój czołg ani nie jedzie, nie strzela, nie rusza się. Mogę tylko obserwować innych jak grają oraz jak sam ginę. Wyjść z bitwy (dezercja) nie sprawia problemu. Próbowałem przywrócić poprzedni stan przed zmianami. Nic nie pomogło. Reinstall gry również.

Ktoś się spotkał z podobnym problemem? Możliwe że to jakiś plik w systemie/komputerze się popsuł, który podczas usuwania/odinstalowywania gry nadal na nim pozostaje.

Opublikowano

Czekaj, bo nie do konca rozumiem. Masz to z tym modem? Jeśli tak, to wywalenie go na 100% pomoże.

Opublikowano

Czekaj, bo nie do konca rozumiem. Masz to z tym modem? Jeśli tak, to wywalenie go na 100% pomoże.

Nie, nie mam, grę usuwałem/odinstalowywałem. Instalowałem na nowo i tak kilka razy. Wgrywałem już grę zainstalowaną np. z laptopa (cały plik) i na kompie dalej się "wieszał"

Zapewne chodzi o problem który jest opisany temat niżej....

Nie, u mnie grafika wygląda normalnie. Po użyciu shifta jakby czołg przestawał reagować.

Tak wygląda gra po "zshiftowaniu"

<a href=http://zapodaj.net/1e6ea952695ca.jpg.html>shot_001.jpg</a>

Opublikowano

hmmmm, sterowniki najnowsze? jeżeli nie zaktualizuj. podaj także specyfikacje kompa

Operating System: Windows 8 64-bit (6.2, Build 9200) (9200.win8_gdr.140502-1507)

System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.

System Model: GA-970A-D3

BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG

Processor: AMD Phenom II X6 1045T Processor (6 CPUs), ~2.7GHz

Memory: 16384MB RAM

DirectX 11

Card name: NVIDIA GeForce GTX 660 Ti

Jak pisałem przed modem wszystko śmigało na wysocej grafice, dalej mogę na niej grać, tylko ten tryb sniper'a się popsuł.

Opublikowano

Nie mam pojęcia. Wszystkie sterowniki aktualne? Pisz do supportu, bo nie mam pojęcia jak pomóc.

Opublikowano

hmm, spróbuj usunąć folder wargaming.net, który znajduje się: C:\Users\User\AppData\Roaming

@Juri. do ku*** sam krytykujesz że inni powtarzają posty poprzedników, a sam co robisz?

Opublikowano

hmm, spróbuj usunąć folder wargaming.net, który znajduje się: C:\Users\User\AppData\Roaming

Dzięki wielkie. Pomogło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...