Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reff za darmo

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ile trzeba mieć dni konto na twitchu by dostać tutaj te refferale? http://raf2.com/twitch/

500? Bo wpisałem nick konta co ma 302 dni i miałem connect by twitch i żadnego komunikatu, a jak wpisałem nick konta co ma 90 dni to było info że za krótko jestem na twitchu. 

Opublikowano

LeL moje konto ma 979 dni -.-.

To działa w ogóle xD? Czy kolejny fake? Bo nie chce mi się wierzyć, że dostanę RP'ki za free -.-. Musi być w tym jakiś haczyk :). Pewnie koleś daje nicki wulgarne, bądź robi to wszystko z jednego IP.

Opublikowano

Czyli co z tej strony mogę mieć darmowe refy?

moje konto ma 786 dni.

Co muszę zrobić żeby dostać free refy?

Opublikowano

Okay, już sprawdziłem. Niby wydaje się, że nie fake O DZIWO, bo nic za darmo nie ma! -.-

A teraz pytanie? Jeśli moje konto ma te 1000 dni prawie, a do zrealizowania reffków trzeba 250dni, to czy mogę 3x zweryfikować moje konto? (mam dwa konta o podobnym czasie rejestracji, dlatego pytam- bo na tym drugim mam coś koło 1100 dni właśnie xD).

Dam like za odp.

Opublikowano

Okay, już sprawdziłem. Niby wydaje się, że nie fake O DZIWO, bo nic za darmo nie ma! -.-

A teraz pytanie? Jeśli moje konto ma te 1000 dni prawie, a do zrealizowania reffków trzeba 250dni, to czy mogę 3x zweryfikować moje konto? (mam dwa konta o podobnym czasie rejestracji, dlatego pytam- bo na tym drugim mam coś koło 1100 dni właśnie xD).

Dam like za odp.

Można ale do 3 różnych kont

Jeśli podasz ten sam reflink a juz zrobiles od nich refy to nie dostaniesz musisz dac na inne konto

x

Opublikowano

Można ale do 3 różnych kont

Jeśli podasz ten sam reflink a juz zrobiles od nich refy to nie dostaniesz musisz dac na inne konto

A jak mam te dwa konta, i z tego, i z tego podam ten sam reff-link to zrobią 20 reffów?

Opublikowano

No, ciekawe, dzieki za info bo nie wiedziałem że taka strona wogóle istnieje. Btw. Mam konto na twitchu 780dni i niby zaakceptowało, dam wam znać później czy działa

sygnae.jpg

Opublikowano

A jak mam te dwa konta, i z tego, i z tego podam ten sam reff-link to zrobią 20 reffów?

Nie mozesz miec 100 kont ale musisz za kazdym razem podac inny reflink bo ci wyskoczy ze juz robiles refy na ten reflink

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...