Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Randomowy bugsplate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, po ostatnim patchu czasami mam bugsplata w randomowych momentach, walczę z tym i walczę, ale nie bardzo wiem który skrypt może to powodować, problemem w testowaniu jest to, że dzieje się to stosunkowo rzadko(1-3x w ciągu meczu), jednak bywa wkurzające, przegrałem przez to już 2 rankedy, bo mnie wywaliło w krytycznych momentach...

Skrypty jakich używam to:

- Evade

- Tracker

- Master Activator

- AutoLevelup

-RecallTrackerLS

- Ryze/AhriSharp/Xerath/Syndra/UltimateCarry (te skrypty zamiennie, więc raczej nie są one powodem tych bugsplatów)

Biblioteka tylko standardowa:

-LeagueSharp.Common

Dajcie znać, czy nie zaobserwowaliście przypadkiem u siebie takich errorów, na jakimś z tych skryptów i ew. czy znacie zamienniki

Opublikowano

Biblioteka tylko standardowa:

-LeagueSharp.Common

saadasdvaaavavavvavavavvaaa  AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

mam dziwne przeczucie, że to sprawka evade i jest to bardzo złe przeczucie, bo jest dla mnie najbardziej przydatnym skryptem ;/

Opublikowano

mam dziwne przeczucie, że to sprawka evade i jest to bardzo złe przeczucie, bo jest dla mnie najbardziej przydatnym skryptem ;/

Ja bym bardziej zastanawial sie nad:

- AutoLevelup

-RecallTrackerLS 

Tez mialem problem z bugsplatami jak ich uzywalem

Opublikowano

Evade, MasterActivator, Tracker, Autolevelup działają poprawnie, teraz grałem ze 4 mecze na swain.exe i nic, wygląda na to, że problem jest w skryptach Xerath, AhriSharp, Syndra lub UltimateCarry, aczkolwiek ten Bugsplate wyskakuje tak rzadko, że pewności nie mam, widziałem w jakimś temacie jak Polski król L#'a HeheheM, pisał że w przypadku problemów z Xerathem/Syndrą to może pomóc:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=6812

Opublikowano

nie polecam autoignite.exe, jebie bugsplatem :v

no, jak nie odpalasz biblioteki Igniter to faktycznie :D  Ja 0 bug splatów od tego patcha. Śmigam ultimate carry+evade i ignite.

Opublikowano

no, jak nie odpalasz biblioteki Igniter to faktycznie :D  Ja 0 bug splatów od tego patcha. Śmigam ultimate carry+evade i ignite.

Gram na starym Loaderze,nowy mi zjada za dużo fpsów ;p

Znaczy bugsplata wywala tylko gdy minimalizuje lola do pulpitu, tak to wszystko działa :D

Opublikowano

Syndra strasznie dziwnie działa, ale jak odpalam samą, bez niczego innego to się nie bugsplatuje, tak jak by gryzła się z evade, czy coś, nie wiem ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...