Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko, dzis dowiedzialem sie o programie league sharp ( dotychczas rok na bolu vip) i chcialem ogarnac o co chodzi z tym programikiem jak ona wyglada , czy jest lepszy czy gorszy od bola , no wiec sciagnolem paczke z jednego tematu na mpc(paczka z 26/09/2014) wiec nie jakas outdated , i bum proboje odpalic program i kompletnie nic sie nie dzieje , nic sie nie wlacza program kompletnie nie reaguje , jestem szczesliwym posiadaczem windowsa 8 wiec pomyslalem ze moze to to ale w trybie compatybilnosci z  win7 takze nie dziala... Czy ktos bylby mi w stanie pomoc? z gory dzieki za odpowiedzi!

Opublikowano

1. Posiadasz frameworka 4.5.1 oraz vcredist x86 z 2013 roku? są niezbędne do odpalenia L#. Dodatkowo odpalaj zawsze jako administrator, wyłącz antywirusy/zapore(lub dodaj L# do wyjątków) i jak pobierasz paczkę to polecam z głównej strony autora http://joduska.me bo tam zawsze znajdziesz najnowszą wersję + czystą bez skryptów, które możesz sobie samemu dograć(ja np. używam tylko z 10 około, więc tylko tyle sobie wgrałem - po co sobie syfić niepotrzebnymi skryptami), w zakładce assemblies znajdziesz przycisk "add new assemblies" klikasz, zaznaczasz opcję git i wklejasz link do githuba autora skryptu, listę skryptów i co robią oraz autorów znajdziesz na tej stronie:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1exsrfebxTcmTf91kJDhHYPFVeM3G077j84Pjcb9ddYM/pubhtml# po kliknięciu na nazwę autora po prawej, przeniesie Cię na github, właśnie ten link sobie kopiujesz.

2. Czy jest lepszy od bol vipa to nie wiem, gdyż nie grałem na vipie ale przypuszczam, że jest lub będzie(jest napisany w nowszym języku, co daje lepsze możliwości), od zwykłego bola jest setki razy lepszy + uważam, że ma znacznie bardziej przejrzysty interface a co najważniejsze jest aktualnie darmowy, autorzy zarabiają tylko na dotacjach.

Opublikowano

ogarnolem sobie sam pozniej ze nie mam frameworka i wszystko lata jak powinno , i tak jest wiele lepszy od bol vipa .. przyklad meczyk le blanc na bolu 12/9 a na l# 25/9 , nie ze gra lepszy i gorsza poprostu szybkosc rzucania skilli L#>BOL VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...