Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mta czy Samp?

damiannowawow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MTA jest bardziej rozbudowane od sampa. Więcej graczy itd. :)

Teraz to puściłeś jakąś bajkę, że więcej graczy jest na MTA ;)

Najwięcej gra na SA:MP lecz polecam MTA ponieważ tak jak up wspomniał jest bardziej rozbudowane i ma nieograniczone możliwości.

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

;)

Moim Zdnaiem SA-MP wiecej graczy :)

wrtteam24.pl - Sieć Serwerów

Pomogłem ci daj respekt+ - motywuje to do dalszej pracy...

48HZ1wO.gif

Opublikowano

Jak dla mnie MTA jest lepsze od SAMP'a.

Dlaczego? Dlatego, że posiada zasoby serwera i można dużo zrobić, m.in misje jak w gta IV, boty nie biorą slotów, a przede wszystkim ogarnięci gracze + brak cheatów (może jest, ale takie małe znaczące, a jak już.. to ban na komputer/serial jest i nie zagrasz więcej w mta)

SAMP - raczej wiadomo. Cheaty, brak zasobów itp.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Według mnie to zależy od gustu. Kto lubi Modyfikacje, połączenie serii GTA itp. wybierze MTA. Jeżeli ktoś lubi TDM z kolegami, podriftować "tak sobie", ktoś po prostu nie widzi innych serii GTA tylko SanAndreas, wybierze SA:MP.

Opublikowano

Zdecydowanie MTA ponieważ na tej platformie praktycznie można zrobić wszystko. Liczba graczy nie jest tutaj ważna, choć widziałem serwery gdzie gra 1000+ osób  w tym polacy. Wiadomo że MTA ma trudniejsze skrypty ale jak już je mamy daje to niezły efekt. 

SA:MP natomiast różni się tylko ilością graczy i łatwiejszą budową Pawno. 

Więc najlepszym wyborem jest MTA.  ^_^

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...