Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] nBase - podstawowe funkcje na twój serwer [Skript]

norbi002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co skrypt jeśli istnieje essentials, takie coś na serwerze to katastrofa, później mówią na forum że 100000 serwerów to gówno.

MPC Love<3

Opublikowano

Po co skrypt jeśli istnieje essentials, takie coś na serwerze to katastrofa, później mówią na forum że 100000 serwerów to gówno.

Chciał zrobić coś autorskiego ,a  zaskoczę cię iż niektórzy chcą mieć właśnie skrypt w formię essentials!

I to nie jest katastrofą jeżeli będzie perfekcyjnie napisane !

Znakomity skrypt

- Opisał byś jeszcze szczegółowo co posiada owy skrypt np.

*komendy

*permission

Dopisz permission oraz komendy , ciężko będziesz szukać w kodzie wszystkich permission oraz komend

14iq0zn.jpg

Opublikowano

Chciał zrobić coś autorskiego ,a  zaskoczę cię iż niektórzy chcą mieć właśnie skrypt w formię essentials!

Dopisz permission oraz komendy , ciężko będziesz szukać w kodzie wszystkich permission oraz komend

ci co chca miec skrypt zamiast essentials to  po prostu debile ktorzy mysla ze skrypty nie laguja 

Opublikowano

Liczyłem na jakiś dobry plugin a nie kolejny skrypt :<  No ale dobrze, nie jest on zły

Zamiennik essentials w skrypcie nie będzie zbyt dobry tak samo jak gildie ... 

Przy 100 osobach online spadnie do 16TPS  ;)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Spis wszystkich komend, uprawnien pojawi się w tym tygodniu! (znaczy nie dziś tylko w jutrzejszym tygodniu)

Do wszystkich:

Jeżeli skrypt ci się nie podoba poprostu nie pisz w tym temacie

Opublikowano

Lubie ten skrypt za to że ludzie go nie użyją,bo przy około 80 - 100 graczy pewno wyjebi*.A przy reloadzie bany itp się anulują :).Ale pierwszy raz widzę tak duży skrypt,więc jako dobry skrypt to tak ale w praktyce sam plugin essentials odrobine laguje a co dopiero skrypt :) P.S Zaraz wylecą mi tu pewnie fani skryptów bo tylko w skryptach potrafią pisać,i powiedzą  "bla bla bla skrypt zabiera mniej ramu bla bla bla".Ale to jest tylko moja opinia.10/10 jako skrypt praktyka 7/10

Opublikowano

czemu niby ma wywalić serwer?

nie ma banow. Pozatem wiem ze przy komendzie bana nie można dać np. wait 7 days. jestem doświadczonym skrypterem. na forum poświęconym Skriptowi pomagam dużej ilości osób i mam prawie 1000 postów.

Opublikowano

Bardzo rozbudowany i zaawansowany skrypt. Nie znalazłem ,takiego innego. To jest dobra alternatywa dla Essentials w wersji skryptowej! 

Tak trzymaj! <3!

26_unnamed.png

Opublikowano

up

@norbi002

nie wszyscy Chcą essentialsa

Kto mowi o essentials? CommandBook to co? 

Lepiej juz chyba miec essentials niz skript. Na to samo wychodzi - tak samo zbugowane.

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...