Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InvaildMapType

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ostatnio dodałem nową mapkę na serwer. Pliki były tylko po stronie klienta, wiec użyłem convertora od terenzo żeby wygenerowac _attr itp.
Zrobiłem własne kordy i gdy chce sie przenieść na mapkę wyłącza mi klienta i wyskakuje taki komunikat.

0928 10:38:27962 :: CMapBase::LoadProperty(FileName=metin2_map_n_flame_dungeon_01\MapProperty.txt) - LoadMultipleTextData ERROR ĆÄŔĎŔĚ ľřŔ» °ˇ´ÉĽşŔĚ ¸ą˝Ŕ´Ď´Ů.

0928 10:38:27962 :: CMapManager::LoadMap() Invalid Map Type

Już wkrótce...
2uotp1t.png

Opublikowano

Plik nie istnieje, uczyć się koreańskiego a nie w metina grać! Nie spakował się, albo przy wypakowaniu pojawił się jako ostatni, ucięło go. Ma pewnie 0KB.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Plik nie istnieje, uczyć się koreańskiego a nie w metina grać! Nie spakował się, albo przy wypakowaniu pojawił się jako ostatni, ucięło go. Ma pewnie 0KB.

Tak też nie musi być, czasem nazwa pliku (wielkie i małe litery) powoduje iż nie jest on czytany. Jak np. Town na serwerze ;)

5429b7fb5e27f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...