Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na dwa tygodnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wstępie podkreślam, że używałem tylko skryptu co Cassio jakiegoś darmowego i evadeee też jakieś darmowe. Nic innego nie używałem, więc proszę mi nic nie wmawiać. Najciekawsze jest to,że zrobiłem sobie przerwe od LoLa. I tak około miesiąc od ostatniej gry wbijam na konto i mam bana oto treść o Riotu

2 Week Ban spacer.gif Summoner,

The account: (niechce ujawniać nicku) has received a 14 day ban following an extensive audit of unauthorized 3rd party programs in League of Legends.

At Riot, we are committed to providing a fair competitive field for all players. Certain 3rd party programs, script_s, or apps violate the integrity of competition and violate our Terms of Use.

Please keep in mind that failure to stop the use of such programs can result in additional suspensions, and possibly a permanent suspension. We encourage you to completely uninstall any programs you might currently be using before playing League of legends.

Czy mogę spokojnie używać BoLa bo trochę się boje 

Opublikowano

Dostałeś bana na 14 dni, za wykrycie programów przez "anti-cheat Riot"

Ja czesto tak mam, np. gdy mam włączonego ts3 nie moge się zalogować ich anti-cheat my to blokuje.

Pewnie latałeś na exploitach ^^ Dlatego ban,

Opublikowano

Miałam podobnie, lecz tylko na 3 dni. Wtedy, przyznam się bez bicia, korzystałam z BOLA i z MK Jogo.

Opublikowano

Witam na wstępie podkreślam, że używałem tylko skryptu co Cassio jakiegoś darmowego i evadeee też jakieś darmowe. Nic innego nie używałem, więc proszę mi nic nie wmawiać. Najciekawsze jest to,że zrobiłem sobie przerwe od LoLa. I tak około miesiąc od ostatniej gry wbijam na konto i mam bana oto treść o Riotu

2 Week Ban spacer.gif Summoner,

The account: (niechce ujawniać nicku) has received a 14 day ban following an extensive audit of unauthorized 3rd party programs in League of Legends.

At Riot, we are committed to providing a fair competitive field for all players. Certain 3rd party programs, script_s, or apps violate the integrity of competition and violate our Terms of Use.

Please keep in mind that failure to stop the use of such programs can result in additional suspensions, and possibly a permanent suspension. We encourage you to completely uninstall any programs you might currently be using before playing League of legends.

Czy mogę spokojnie używać BoLa bo trochę się boje 

Słaby troll

Opublikowano

Słaby troll

To nie troll. O ile sie nie myle takie coś dostajesz jak używasz MK Jogo/Curse Voice.

Kocham Renissance.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...