Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik dla nowego

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ktoś mógłby przybliżyć trochę skróty i ogólnie wszystko co potrzebne dla nowego gracza? Po prostu wytłumaczyć to co najważniejsze. Kiedyś kiedyś grałem w nostale, ale to byyło baardzo dawno. W sumie już nic nie pamiętam, a jak ja gralem to na pełnym wyje**niu :P Teraz mobilizacja i gram dłużej :D Z góry dzięki :) 

Opublikowano

Polecam ten poradnik

http://www.mpcforum.pl/topic/681588-nostale-mega-tut/

A od siebie dodam, że bez ładowania pieniędzy trzeba dużo czasu poświęcić żeby zdobyć dobre SP(karty specjalisty), wyposażenie takie jak resy(buty i rękawice), broń, zbroje, pojazd. Dla mnie najlepszym aspektem tej gry są rodziny (taki rodzaj gildii), poznałem już wielu dobrych znajomych w tej grze ;)

@Edit polecam też czytać wskazówki jakie wyskakują gdy rozpoczyna się grę, tam są wszystkie podstawy wyjaśnione.

Opublikowano

O dzięki kolego :) O pieniążkach wieem. Mało jest gier, które nie dają przewagi nawet jak nie włożysz hajsu. Zamierzam spędzić w grze dużo czasu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...