Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg + Build] Początki gry

Hajda™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :) Tak, więc od razu przejdę do problemu :)

Rozpoczynam grę w Smite a to, że nie grałem nigdy w gry typu LoL etc. sprawia, że po prostu nie potrafię ogarnąć tych bulidów etc.

Ogólnie gra mi się całkiem dobrze, lecz wiadomo przydałoby się zwiększyć dmg etc.  

Ogólnie jeżeli mógłbym prosić o takie poradniki/rozpisanie przez kogoś następujących rzeczy :

1.Bulidy czyli to co wypadałoby kupić klikając klawisz "i".

2.Jakie polecacie postacie + poradnik opisujący skille etc.

Osobiście sam jestem przekonany do Ramy, Thora, Apollo, Artemis. 

Opublikowano

Skoro jesteś nowy to polecę ci Neith. Darmowa postać, którą grałeś podczas poradnika. 

75px-DevourersGauntlet_T3.png?version=4575px-P_WarriorTabi.png?version=8027619c275px-The_Executioner.png?version=75f54a675px-Deathbringer_T3.png?version=3fb37ab75px-TitansBane_T3.png?version=d0452260375px-Rage_T3.png?version=7cf960b8c7bc912

Btw. proszę o przeniesienie do działu Wybieranie bogów i buildów. :)

Opublikowano

Narazie sobie odpal by ci samo kupowało itemy, patrz sobie po sklepie, jakie co staty daje itp. 
Jak jest np. ADC czy tam Hunter (czyli ci co biją głównie auto atakami), to na nich sobei zazwyczaj budujesz cos pod kryty, cos pod lifesteala, cos pod pene. Musisz sam sobie w sklepie zobaczyc, jaki item ci sie w danej sytuacji przyda najbardziej, np. Pod Lifesteal są chyba 4 itemy, patrzysz jakie tam statystyki mają, i co ci sie przyda bardziej na danej postaci biorąc pod uwagę enemy/skille. Na początku jest mega nieogar, ale dobijesz tak z 10-15 level to sam zrozumiesz wiele rzeczy, jak z jazdą na rowerze.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Dziękuję panowie za szybki odzew. Niby na Siege jeżeli dobrze mówię samo zakupuje mi itemy ale jakoś tego Damage jest trochę dla mnie za mało :) 

+ ta reg. many jest tak dobijająca, ze dajcie spokój :D
Spróbuję tą Neith choć na prawdę chciałbym ogarnąć Apollo/Thora :)

Opublikowano

Dziękuję panowie za szybki odzew. Niby na Siege jeżeli dobrze mówię samo zakupuje mi itemy ale jakoś tego Damage jest trochę dla mnie za mało :)

+ ta reg. many jest tak dobijająca, ze dajcie spokój :D

Spróbuję tą Neith choć na prawdę chciałbym ogarnąć Apollo/Thora :)

Polecam posprawdzać sobie bogów na trybie praktycznym, tam sobie wybierzesz czym najlepiej Ci się gra, a buildy polecam sprawdzac na tiermonster lub tutaj w dziale 

Opublikowano

Polecam posprawdzać sobie bogów na trybie praktycznym, tam sobie wybierzesz czym najlepiej Ci się gra, a buildy polecam sprawdzac na tiermonster lub tutaj w dziale 

Już nauczyłem się i gram Apollo :v

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hajda podasz nick mam aktualnie 30 ale od 7 do 20 apollo wbilem 4/5 master :)

polecam tez ci takie post jak chaac osiris o ile opanujesz styl gry build itp :D bo osiris jest troche trudna post na paczatku jesli nie ogarnieasz bo.do skoku ma tylko ulti wiec musi miec speed 490 + speed buff najlepiej

76561198131465169.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...