Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najpopularniesze Privy Metin2

SezamekWaszKról

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jakiego serwera szukasz, hard, medium czy easy. 
Największą ilość graczy ma serwer Ravia S2 (5k -hard), potem Ascarial(2-4k hard/medium) i Invoria(700-1,5k - easy). 

ps: Jeśli ilość graczy źle podałem, to niech ktoś to poprawi. Nie gram i nie interesuję się tymi serwerami więc nie jestem pewny danych które podałem.

Opublikowano

chodzi mi o typowy old school'owy easy typu belenus, csyt2, x) stalki - niebianskie stalki - hwangi itp 

zarabianie poprzez dropienie różnych ulepek z metinów dungeony itp 

edit: nie nazwalbym invori easy xD

Opublikowano

wyjasnij dlaczego akurat virtual itp..

jak widze te stalki i hwangi ( chodzi mi o kolory np. całe czerwony z balansem bieli godnym gówna ) to mi sie rzygac chceXD i te 5 metrowe bronie ^^

fajny pomysł był na Imetin z Łukiem który dawał Zasięg gdy się go ulepszało :P bardzo fajne to było lubie takie serwery które tez mają coś od siebie x)

imetin odpada za malo ludzi przeżarty serwer :/

Opublikowano

wyjasnij dlaczego akurat virtual itp..

jak widze te stalki i hwangi ( chodzi mi o kolory np. całe czerwony z balansem bieli godnym gówna ) to mi sie rzygac chceXD i te 5 metrowe bronie ^^

fajny pomysł był na Imetin z Łukiem który dawał Zasięg gdy się go ulepszało :P bardzo fajne to było lubie takie serwery które tez mają coś od siebie x)

imetin odpada za malo ludzi przeżarty serwer :/

Co ja sie bede produkowal jak masz prezke http://www.mpcforum.pl/topic/494076-virtualmt2-dedyk-easy/
sygnatura2lg.png
Opublikowano

dokładnie teraz gram na pangea serwer bardzo fajny choć mało ludzi :)

w 100% dlatego iz admini mają w d***e serwer ( tyle zajebistych serwerów padło bo adminów poniósł melanż ) ...'

edit: Sayed jak widze te zbroje z virtuala to mi sie rzygac chce i ten miliard broni...

Opublikowano

Zależy jakiego serwera szukasz, hard, medium czy easy. 

Największą ilość graczy ma serwer Ravia S2 (5k -hard), potem Ascarial(2-4k hard/medium) i Invoria(700-1,5k - easy). 

ps: Jeśli ilość graczy źle podałem, to niech ktoś to poprawi. Nie gram i nie interesuję się tymi serwerami więc nie jestem pewny danych które podałem.

Invoria max 500 osób. #AROSB_&_QUAREL_=_LICZNIK_X3

@topic

Dreikon i administracja która interesuje się graczami to dopiero ubaw.

Polecam Pangeaya , Ascarial (chodz tam też srednio z administracja) Crados

Opublikowano

prosze nie powtarzac ciagle tych samych serwerów x) dreikon? smiech na sali to samo virtual 

ravia hard odpada + jp debile 

ascarial invoria odpadaja przesadzone mediumy x) 

1k + osób fajna atmosfera i administracja z pomysłem na serwer i fajnymi innowacjami to tak dużo ? x)

Opublikowano

prosze nie powtarzac ciagle tych samych serwerów x) dreikon? smiech na sali to samo virtual 

ravia hard odpada + jp debile 

ascarial invoria odpadaja przesadzone mediumy x) 

1k + osób fajna atmosfera i administracja z pomysłem na serwer i fajnymi innowacjami to tak dużo ? x)

No teraz tak bo serwery wypusciły jakies dzieciaki co nic nie potrafia robić swojego tylko odgrzewaja stary kotlet.

Może Shiva ? serwer jest wporzo ok 600 + graczy w godzinach szczytu.

Opublikowano

Niestety w tych czasach wymagania podane przez Ciebie za trudne do osiągnięcia przez "techników', którzy zakładają serwery. 

Jak już wcześniej pisałem, obczaj sobię Sapphire (Sapphira.eu), ilość graczy nie jest zła, tak samo jak i rozgrywka(dawny Diamond). 

Sam chyba zacznę tam grać. ;)

Opublikowano

Powiem krótko , teraz takie serwy wyliczysz na jednej ręce , ale szukaj dalej wątpię , że znajdziesz jakiś . :)

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

shiva - nie moge znalezc zadnej prezki 

600 osob  ? malutko :/

dawny diamond bardzo spoko ale na sapphirze malo osob :/

Myślę, że warto zwrócić uwagę na Sapphire.

Z tego co mi wiadomo kręci tam NoPerfect i jak na te czasy 500 graczy o tej porze to strasznie dużo. 

Serwer nie ma żadnych problemów, stabilność i reklama przyciągnie graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...