Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakość grafiki w FIFA 15, PS3

TaDa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam PS3 od niedawna a mianowicie kupiłem go aby grać w fife 15. Kupiłem dziś Fifę oraz TV 40' z wyższej półki marki TOSHIBA i wszystko jest genialne aż gdy zacznie się mecz grafika jest nie wyraźna i tak jakby animowana (przypomina fife 09-10) nwm czy da się coś z tym zrobić?, może to wina rozdzielczości? sam nie wiem.

Pomóżcie nagradzam plusami.

Opublikowano

Moim zdaniem taka grafika jest na old genie. Z czasem się przyzwyczajisz.

Old genie ? Bardzo nie rozumiem. Nic z tym nie zrobię ?

Opublikowano

W menu głównym ps3 wchodzisz w "ustawienia"--> "ustawienia wideo"--> "Wyjście 1080p" Ustawiasz na włączone

Jeszcze tego nie sprawdzałem ale sprawdze, bo nie jestem w domu. A zauważyłem, że na kanałach HD jest genialny obraz a na zwykłych kanałach jest gorszy (podobny do fify). Da się jakoś odpalić fife tak jakby w HD ?

Opublikowano

Nie wiem czy fifa 15 może być ustawiona na full hd. Możliwe, że masz ps3 na ustawieniach 480p a nie na HD.

@TaDa

W menu głównym ps3 wchodzisz w "ustawienia"--> "ustawienia wideo"--> "Wyjście 1080p" Ustawiasz na włączone

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Nie wiem czy fifa 15 może być ustawiona na full hd. Możliwe, że masz ps3 na ustawieniach 480p a nie na HD.

Jak zmienić ?

To hd

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że jakość hd masz normalnie na ps3 tylko w fifie nie masz?

Przekopałem cały internet i wykorzystałem całą swoją wiedzę, żeby Ci pomóc i muszę powiedzieć (choć tego nie lubię) nie potrafię Ci pomóc. 

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że jakość hd masz normalnie na ps3 tylko w fifie nie masz?

Dokładnie tak jak pisałeś zeobiłem i nic się bardzo nie poprawiło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...