Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotacja 2 październik 2014

toldi750

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

kolejna rotacja będzie 2 października 2014

Jak na razie wiemy to tyle jakie auta usuną z IGC a będą to:

- Audi R8 Coupé 5.2 FSI quattro
- BMW M6 Coupe
- Renault Mégane R.S.
- Mitsubishi Lancer Evolution IX MR-Edition

Opublikowano

Mam to wszystko, ale prawilnie że się coś dzieje, gra odbije się i może wróci do dawnej świetności.

Opublikowano

Mam to wszystko, ale prawilnie że się coś dzieje, gra odbije się i może wróci do dawnej świetności.

Jest to lista aut, które usuną. Mam  nadzieję, że tym razem dadzą coś super. Już Alfa jest lepsza od większości aut z poprzedniej rotacji.  

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Ja mam około 40 modeli w garażu :P ja czerpie sobie frajdę z jazdy .

Mało co lubie się scigać pomimo że w tej grze o to chodzi. 

Zawsze dawałem sobie czasu żeby kupić coś ale do 2 trzeba się wyrobić i kupić resztke pojazdów za IGC bo nie wiadomo co wycofają a tak to bedzie zawsze jakies nowe autko w kolekcji .

I dzięki koledze która dodała ten post wbiłem osiągniecie z Renault bo nie miałem jeszcze raz wielkie dzięki .

Nie spamie juz :D 

Opublikowano

Ja licze na Shelby i już około 100 punktów to Bugatti będzie brakować :D Wiem że nie jest on rewelacyjny ale lubie to auto i fajnie by było je mieć :)

gustlik1221 rozumiem ciebie w 100% ja mam ponad 130 aut i jeśli auto kompletnie nie nadaje się do wyścigu np.: Chellenger to jeżdze nim w pościgach bo fajnie jest się polansować niktórymi autami a tam się spiszą świetnie bo nie trzeba grzać ile fabryka dała.

Opublikowano

Jest to lista aut, które usuną. Mam  nadzieję, że tym razem dadzą coś super. Już Alfa jest lepsza od większości aut z poprzedniej rotacji.  

Wiem, dlatego nie ubolewam ;x

Opublikowano

z tego co wyczytałem miała być o 16. No ale jak na razie nic nie ma

Prędzej o 16 czasu, który jest pod minimapką, [który jest czasem uniwersalnym GMT], czyli około 18 naszego czasu.  ;)  :P

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...