Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę dostać bana?

Nystory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mainuję Zeda od długiego czasu, dzisiaj na midzie trafiłem na Oriannę. Zniszczyłem ją, a ona cały czas wyzywała, że mam BoLa i mnie zreportuje... Moje pytanie brzmi: czy naprawdę mogę dostać bana? Bo trochę się boję :/

1387126731-U1018598.png

Opublikowano

Nie ma takiej opcji, jak już chodzi o bola to sprawdzają każdego gracza, jak nie masz, bana nie dostajesz..

Poza tym caly czas widuje katariny i xerathy na bolu więc riot się jakoś tym nie przejmuje chyba za bardzo;/

Opublikowano

nic ci nie zrobią riot nie reaguje w sprawie bola dopóki temat nei bedzie na front pagu na reddicie albo ktos cie zglosi i da powazne dowody, jezeli na prawde nie uzywales to nie masz co sie martwic

dzis w nocy..

Opublikowano

To samo miałem mainuje syndre na topie - 470 gierek i typo wyzywał mnie że mam BoLa że ma nagrane i dalej nie widze bana i to nie jeden raz ale wiele już tak miałem

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Pod wpływem agresji, każdy tak pisze "report i have video. Itp, itd."

Bana nie dostaniesz skoro do dziś bana nie masz, to nie dostaniesz.

Opublikowano

Pomyśl logicznie. Nie masz BOLA, nie masz bana. Proste? Proste. A, że ktoś Ci napisze, że report bo bol to zmutuj takiego kogoś od razu, bo to osoba która jest słaba i próbuje się usprawiedliwić, tym, że masz jakiś wspomagacz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...