Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu - koniec :(

Developer Aris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Ethana.eu został wyłączony 

Info ze strony :

Serwer Ethana.eu kończy swoją działalność 27 września 2014 roku. 
Jest nam bardzo ciężko o tym pisać, koniec końcem to pożegnania są najtrudniejsze.
Chcielibyśmy Was serdecznie przeprosić za nasze błędy, a było ich naprawdę wiele. 
Nie jest nam łatwo, ale owa sytuacja zmusza nas do takiej decyzji.
Jednak to nie jest koniec naszej przygody z grą Metin2. Wrócimy niedługo z nowym projektem bazującym na strukturze Ethany, jednak nie takim samym. 
Tym razem z wielkim doświadczeniem, umiejętnościami oraz zgraną ekipą.
Dziękujemy Wam za wspólnie spędzony czas, wspaniałą atmosferę i wiele niezapomnianych chwil. Jeszcze raz przepraszamy i mamy nadzieję że i Wy zagościcie na nowym serwerze, gdzie zostaniecie gorąco powitani. Więcej informacji wkrótce.

Pozdrawiamy,
Ekipa Ethana.eu

Opublikowano

Bomb jak Bomb :D Po co inwestowali jak serwer zamykają F**K LOGIC

Pewnie teraz tą strone sprzedzadzą osobą 3-cim i sie rozejdzie po internecie aż po pewnym czasie 1-msc lub 2-msc trafi na mpc :D

Opublikowano

Bomb jak Bomb :D Po co inwestowali jak serwer zamykają F**K LOGIC

Ten serwer i tak się skończył po pierwszej większej aktualizacji.

@DarwoR

ta strona trafi szybciej w obieg niz ci sie wydaje.

Opublikowano

Pewnie teraz tą strone sprzedzadzą osobą 3-cim i sie rozejdzie po internecie aż po pewnym czasie 1-msc lub 2-msc trafi na mpc :D

Trafi trafi a my skorzystamy :P Tak wg. szkoda serwera jednak te 500online było

Opublikowano

Ethana była bardzo dobrym serwerem, ale tak to jest w Świecie metina, że bez reklamy serwer nie ma graczy :/

Myślę, że wasz kolejny serwer będzie lepszy niż Ethana i życzę dużo graczy na Sart ^^

Opublikowano

Trafi trafi a my skorzystamy :P Tak wg. szkoda serwera jednak te 500online było

220 to max było , po ostatnich bugach na bryłki i na expa zbanowali 2 topowę gildie a potem zaczęła odchodzić reszta serwera; ]

Opublikowano

Naid rozwiniesz swoją wypowiedź?

Ja, jako autor strony rozwinę.

Zgłosiliśmy przestępstwo kradzieży (BombWork) i paserstwa (Ethana) na policję, sprawa zakończy się na sądzie ponieważ nie udało Nam się polubownie rozwiązać problemu.

Kiedy? Czas pokaże, minęły ok. 3 miesiące od zgłoszenia, każdy raczej wie jak funkcjonują wszelkiej maści urzędy w Polsce, my mamy jedynie nadzieję że dobrze zabalujemy za odszkodowanie :P

0VPaRnd.png

Opublikowano

Dlatego tworza drugi serwer aby miec z czego was splacic xD

Osobiście myślę że Bomb będzie bulił za siebie i za nich jeśli będą w stanie udowodnić że nie wiedzieli iż kupują kradzioną stronę i mają na to jakieś dowody (np. archiwa rozmów).

No ale cóż, my jako autorzy powinniśmy ich od razu zgłosić pierwszego dnia, poszliśmy obu pozostałym stroną na rękę proponując polubowne rozwiązanie, nie skorzystali - to teraz śmierć frajerom.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Haha, myślałem, że BombWork jest już na dnie, a on kopie dalej... :) 
Nie cierpię paserstwa i kradzieży(tak jak to napisał Mizune). Mimo zaistniałych zdarzeń mam nadzieję, że Teamowi Atrey'i uda się z tym pozwaniem.  
Lubię jak takie gówna(bomb) dostają to na co zasłużyli.

Opublikowano

Haha, myślałem, że BombWork jest już na dnie, a on kopie dalej... :) 

Nie cierpię paserstwa i kradzieży(tak jak to napisał Mizune). Mimo zaistniałych zdarzeń mam nadzieję, że Teamowi Atrey'i uda się z tym pozwaniem.  

Lubię jak takie gówna(bomb) dostają to na co zasłużyli.

Nie rozumiem słów "uda się z pozwaniem".

Jest kradzież, jest pozew, co tu może się nie udać? :P

0VPaRnd.png

Opublikowano

Czas pokaże, minęły ok. 3 miesiące od zgłoszenia, każdy raczej wie jak funkcjonują wszelkiej maści urzędy w Polsce, 

Dokładnie chodzi mi o to, czekacie już 3 mies. Większości rzeczy wirtualnych są olewane. 

Przez słowa "uda się z pozwaniem" mam na myśli, że sprawa nie zostanie najprościej z świecie olana... 

Czekam dalej na mój smartfon skradziony 2 lata temu :(

Opublikowano

Osobiście myślę że Bomb będzie bulił za siebie i za nich jeśli będą w stanie udowodnić że nie wiedzieli iż kupują kradzioną stronę i mają na to jakieś dowody (np. archiwa rozmów).

No ale cóż, my jako autorzy powinniśmy ich od razu zgłosić pierwszego dnia, poszliśmy obu pozostałym stroną na rękę proponując polubowne rozwiązanie, nie skorzystali - to teraz śmierć frajerom.

Chyba kolego nie wiesz co napisałeś :) :)

Art. 190. Groźba karalna

§1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 

§ 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

Chyba kolego nie wiesz co napisałeś :) :)

Art. 190. Groźba karalna

§1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 

§ 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

No spoko tylko co to ma wspólnego z moim postem?

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...