Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

opel astra vs renault megane vs daewoo lanos

janpawel2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, które z tych 3 aut będzie najlepszym wyborem, jeśli mam do wydania 3 tysiące i chcę jak najbardziej bezawaryjny i tani w eksploatacji samochód?

wszystkie w hatchbacku.

podobno astry się często psują więc bardziej rozwarzam daewno vs renault.

jest może ktoś tu obeznany w temacie i doradzi?

Opublikowano

zz trojga złego, astra. ale jaka? lanos, daj sobie spokój. megane w hatchbacku w ogóle mi się nie widzi, na samą myśl o renault mam mdłości. każde auto jest awaryjne, na to nie patrz... patrz na dostępność części i ich ceny

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Lanos jak ma 1.6 benzynę to ten sam silnik co renault. Astra pewno bedzie najbardziej wyjezdzona, ale jak ją znajdziesz wmiarę zadbaną to ją najprędzej. Możesz także zastanowić się nad fordem fiestą, ale już bardziej polecam lanosa.

Opublikowano

z trojga złego? a co niby lepszego jest w tej cenie? golf odpada, hondy civic w gazie za tyle też nie ma, więc?

chociażby Suzuki Swift MK3 (najlepiej 1.3 GTI)

MK3 nie były popularne jak hondy, łatwo znaleźć w miarę ogarnięty jak na 3k dupowóz, do tego nie psuje się i części tanie jak barszcz

VW Polo III/Seat Ibiza (te same lata co polo) - prosta konstrukcja, tanie, mało palą, bezawaryjne, w domu mam Cordobę (to samo co ibiza tylko sedan) 1.4 97r. 190 tys. przebiegu i jeszcze się nic nie zjebało poważnego, tylko to co się eksploatuje to się wymienia i wcześniej jeszcze VW Polo praktycznie nie do zajebania samochody ale droższe niż Swifty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...